Banen bij bedrijvenWerk in Vlissingen

Banen bij bedrijven in Vlissingen

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.


Scapino is een prachtig Nederlands bedrijf. Een sterk merk dat staat voor een goede kwaliteit schoenen, kleding en sportartikelen. Tegen een aantrekkelijke prijs. We verrassen onze klanten telkens weer met onze complete, tikje brutale collectie. Voor elk moment en iedere gelegenheid biedt Scapino een keus.


De GGD Zeeland is een dienstverlenende organisatie met een veelheid aan functies.


Mourik is een veelzijdig bedrijf. We werken voor overheden, industrie en private opdrachtgevers. Mourik is een van de grootste, zelfstandige familiebedrijven die ons land nog telt. En daar zijn we best trots op. Het zegt namelijk iets over het karakter van ons bedrijf.


Elektro beschikt over zeer uitgebreide ervaring in de realisatie van projecten in diverse sectoren, zowel nieuwbouw, ombouw als renovatie.


We houden ons bezig met een aantal werkzaamheden in de agrarische sector, zoals het oogsten van granen, uien en aardappelen.


DESTIL is een groothandel, maar vooral ook een partner voor onze klanten in de bouw en industrie. DESTIL staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Elke dag opnieuw. Daarom zijn we altijd geïnteresseerd in ondernemende en gemotiveerde medewerkers voor diverse functies.


Gamma heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


Las- en Constructiebedrijf van Belzen B.V. is een allround staalconstructiebedrijf.


Regionaal Opleidingen Centrum Zeeland is een instelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie.


Royal Schelde's main activity is Naval Shipbuilding.


Regelmatig zijn wij op zoek naar mensen met een ruime werkervaring in de beroepspraktijk.


Slurink verkoop van scheepvaartgasolie, smeerolie en scheepsartikelen aan de binnenvaart en visserij.


Dagelijks verzorgen onze ruim 900 medewerkers bij honderden opdrachtgevers de dagelijkse schoonmaak.


WOLF rijbewijsshop is een professionele, ISO gecertificeerde, BOVAG rijschool met 15 vestigingen .


Vihamij is een bouw- en technische groothandel met 51 filialen door heel Nederland.