Een nieuwe baan zoeken?

Kerkrade (Limburg NL)

Vacatures in Kerkrade - Werk zoeken in Kerkrade in Limburg

Banen bij Bedrijven Bekijk de Jobs van bedrijven gevestigd in Kerkrade.


NOVI zorg is een vooruitstrevende en vraaggerichte organisatie die jonge en oudere mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking door middel van zinvolle dagbesteding of ambulante zorg voortdurend ondersteunt.


Gehlen Schols Logistics biedt diverse diensten aan op het niveau en tijdstip dat de verlader en opdrachtgever vraagt.


Golden Tulip Hotel West-Ende.


GAMMA heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden.


Praxis - Mensen zijn doorslaggevend voor ons succes.


Gaia ZOO is de eerste dierentuin die volledig in de 21e eeuw is ontworpen en gebouwd.


Een van onze bakkerijen is Bakkersland Kerkrade waar een team van circa 90 gedreven vakmensen garant staat voor de productie van een breed assortiment brood.


McDonalds - Door het dagelijks contact met collegae in diverse functies en met al onze verschillende gasten doe je vaardigheden op waar je de rest van je leven plezier van hebt.


Nu, 4 generaties later bakt Voncken brood en banket voor Heerlen en omstreken. Frans en Piroschka Voncken leiden de onderneming vanaf 1993 en hebben naast de hoofdvestiging nog 16 filialen.


Er is altijd iets te doen! En dat al meer dan 130 jaar! Een familieverhaal wat geen enkele andere bouwmarkt kan vertellen! Vijf generaties hebben HORNBACH gemaakt tot wat het nu is: een tempel voor aannemers, doe-het-zelvers en tuinliefhebbers.


Op dit moment 38 jaar na oprichting bestaat de organisatie uit 82 winkels die allemaal onder de naam Jola Mode draaien.


Bo-Rent is ruim 30 jaar de meest ervaren partner voor de verhuur van een zeer groot assortiment machines voor de professional in de bouw. Waar u ook bent in Nederland, u kunt altijd bij ons terecht.


Gehlen Schols Logistics biedt diverse logistieke diensten aan op het niveau en tijdstip dat de verlader en opdrachtgever vraagt. Ons streven is het leveren van de hoogst mogelijk kwaliteit; niet enkel in de directe dienstverlening, maar ook in de ondersteunende activiteiten en in de nazorg.


De Fitland Groep bestaat uit meer dan 40 sportcentra, meerdere wellness resorts, hotels, restaurants en evenementencentra.


Virenze is een instelling die ambulante zorg biedt aan kinderen en jeugdigen (KenJ), volwassenen (VWZ) en ouderen (OZ). Sinds 2003 is Virenze actief en levert nu op 30 locaties zorg in het hele land.

  Jan Linders - Goed opgeleide medewerkers spelen daarbij een doorslaggevende rol.
Bleijerheide
Chevremont
Eygelshoven
Gracht
Haanrade
Ham
Heilust
Holz
Hopel
Kaalheide
Kaffeberg
Locht
Mucherveld
Nulland
Rolduckerveld
Spekholzerheide
Terwinselen
Vink
Waubacherveld


Personeel gevraagd.Op zoek naar een vaste- , parttime- of fulltime baan bij een bedrijf? Om een vacature te vinden heeft u informatie over werkgevers nodig! En wel van werkgevers met een vacaturepagina, zodat u weet naar wat voor personeel er wordt gezocht! Op deze website vind u ondernemingen met een vacaturepagina! Het is voor u wel even uitzoeken maar het kan lonen! Uiteraard kunt u een organisatie op basis van het bedrijfsprofiel ook een open sollicitatie sturen.

 

Werken in Kerkrade - Werk zoeken in Kerkrade