Ander werk zoekenbedrijven met vacatures

Hoensbroek (Limburg NL)

Vacatures Hoensbroek - Werk zoeken in Hoensbroek
Bekijk de Jobs van bedrijven in Hoensbroek.


NOVIzorg is een vooruitstrevende en vraaggerichte organisatie die jonge en oudere mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking door middel van zinvolle dagbesteding of ambulante zorg voortdurend ondersteunt.


Op dit moment 38 jaar na oprichting bestaat de organisatie uit 82 winkels die allemaal onder de naam Jola Mode draaien.


L'Ortye is een veelzijdig en dynamisch familiebedrijf dat ruim 65 jaar bestaat en actief is op meerdere vlakken, te weten: haven op- en overslag, zand- en grindwinning, transport-, milieu-, en grondbankactiviteiten. Service, flexibiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn de kernwaarden van onze organisatie.


Wat er ook gebeurt, afspraak is afspraak. Vrienden en collega's kunnen altijd op je rekenen. Herkenbaar? Dan pas jij bij Lidl.


Regelmatig zoeken wij bij Profile Tyrecenter naar gemotiveerde professionals met hart voor banden en auto-onderhoud. Houd deze website dus goed in de gaten. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een vestiging bij u in de buurt voor meer informatie.


Refresco is een Europese groep van producenten van frisdranken en vruchtensappen voor vooraanstaande (inter-)nationale retailers en A-merkfabrikanten en is een snelgroeiende jonge organisatie met 23 vestigingen in 9 Europese landen en voert een zeer ambitieuze groeistrategie.


Bristol is met 129 vestigingen de grootste en vooral de leukste discounter van Nederland. We verkopen zowel schoenen als vrijetijds- en sportkleding, maar ook seizoensartikelen als schaatsen, camping-, tuin-, sport- en spelartikelen.


Cicero Zorggroep ondersteunt ouderen en mensen met een beperking om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.


In 1907 richt Karel Voncken een bakkerij op. Nu, 4 generaties later bakt Voncken brood en banket voor Heerlen en omstreken. Frans en Piroschka Voncken leiden de onderneming vanaf 1993 en hebben naast de hoofdvestiging nog 16 filialen.


We zijn inmiddels na 75 jaar uitgegroeid tot een modern bakkersbedrijf met de focus op kwaliteit, waarbij de klant centraal staat. Wij blijven alert en passen ons aan op de nieuwe wensen van de wereld om ons heen. Waarbij we vooral oog proberen te hebben voor de mensen, de omgeving en cultuur in onze directe omgeving.


Het hart van Visser en Smit Hanab bonkt voor verbindingen. Pijpleidingen, kabels en boringen. We ontwikkelen, bouwen en onderhouden technologisch hoogstaande en duurzame verbindingen, netwerken en installaties voor water, energie en chemie
NB. Mocht je zelf een leuke website hebben dan kunnen we die vermelden op de Gemeente pagina, onder de kop: Interessante websites .. het is gratis en je hebt een mooie link naar je site!

Werken in Hoensbroek - Werk zoeken in Hoensbroek