Ander werk zoekenbedrijven met vacatures

Heerlen (Limburg NL)

Vacatures Heerlen - Werk zoeken in Heerlen
Bekijk de Jobs van bedrijven In Heerlen.


Binnen de Bastion Hotel Groep werken we aan een duurzaam inkoopbeleid waarmee ook de markt gestimuleerd wordt naar een innovatiegerichte.


Wat in 1902 heel bescheiden begon met een manufacturenwinkeltje in
is inmiddels uitgegroeid tot een keten van winkels en warenhuizen met 450 medewerkers


Effectyf verzorgt re-integratie en coaching trajecten op maat.


Hotel West-Ende. We hebben alle ingrediënten die u nodig heeft om van uw particuliere of zakelijke evenement een succes te maken


Goossens wonen en slapen …. binnen de top 3 van de Benelux binnen de meubelretailmarkt!


We zijn inmiddels na 75 jaar uitgegroeid tot een modern bakkersbedrijf met de focus op kwaliteit


Sinds de oprichting is de HANOS organisatie uitgegroeid tot een totaal groothandelsorganisatie,.


Hema, met eigen bakkerijen, een distributiecentrum, handelskantoren in het verre oosten


IKEA heeft een droom, een visie. Samen met ons zakelijk concept en human resources, is dit het uitgangspunt van al onze activiteiten.


In 1907 richt Karel Voncken een bakkerij op.


Krinkels is een belangrijke speler op het gebied van Groen, Infra, Water en Sport


Bij KFC willen we een ding en dat is onze gasten vaak de ultieme KFC beleving geven.


Liko is voortdurend op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een passie voor koel-, vries-, luchtbehandeling en airconditioning techniek.


Onze mensen zijn het hart van Mediq: zij zijn degenen die onze toekomst verbeteren door net die stap extra voor de patiënt te zetten.


Pipelife is een van de grootste producenten van kunststof leidingsystemen en hulpstukken in Europa.


Plieger is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal, waar 800 medewerkers werkzaam zijn.


Het familiebedrijf heeft momenteel 55 hotels en restaurants. Wij bieden onze gasten het beste op hotel-, restaurant-, congres- en evenementen gebied.


Wij komen altijd graag in contact met goed gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Dus heb je opleidingen in de branche gevolgd, ervaring en affiniteit met de bouw en vind je het leuk om bij Van Enckevort BV te komen werken?


Warmteservice verkoopt alle bekende merken CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming, convectorputten, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal tegen vaste lage prijzen.


Jan Linders - Goed opgeleide medewerkers spelen daarbij een doorslaggevende rol.

  Werken bij Berden kan op de afdelingen mode, wonen en slapen of achter de schermen bij bijvoorbeeld de technische dienst, grafische vormgeving of klantenservice. Voor fulltimers, parttimers en weekend- en vakantiehulpen hebben wij regelmatig vacatures. Studenten en scholieren kunnen terecht op bij de informatie over stage bij Berden.
NB. Mocht je zelf een leuke website hebben dan kunnen we die vermelden op de Gemeente pagina, onder de kop: Interessante websites .. het is gratis en je hebt een mooie link naar je site!

Werken in Heerlen - Werk zoeken in Heerlen