Banen bij bedrijvenBanen in Wijk bij Duurstede

Banen bij bedrijven in Wijk bij Duurstede

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.


Wij zijn een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk oplossingen voor de bouw, industrie en voor particulieren. Onze producten maken wij vooral van RVS, staal en aluminium. Persoonlijke benadering en kwaliteit is voor ons een voorwaarde om een goed product te leveren. Regelmatig zijn wij op zoek naar mankracht om ons team te versterken!


QuaRijn biedt senioren een breed (ondersteunings)pakket van wonen, welzijn en zorg. Dichtbij, nieuwsgierig, gedreven en met vertrouwen, zijn de kernwaarden van ons beleid.


Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de gehandicaptenzorg? Bij Abrona zijn we altijd op zoek naar gekwalificeerde medewerkers werken bij Abrona betekent veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling. Maar ook werken in een informele organisatie met professionals waar een beroep wordt gedaan op jouw creativiteit, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Gewijzigd: 06-12-2019