vacatures Houten

Banen bij bedrijven in Houten


Habion ontwikkelt en beheert een diversiteit aan woonvormen voor senioren. Dat doen we in nauwe samenwerking met lokale partijen. Ons bezit omvat woonzorgcentra (verzorgings- en verpleeghuizen), aanleunwoningen, woonzorgcomplexen (wozoco’s), levensloopgeschikte huur- en koopappartementen en (wijk-)voorzieningen zoals dienstencentra, medische praktijken en wijkservicepunten.


Expo Houten werkt met een klein team van ervaren en betrokken medewerkers; creatief, flexibel en ondernemend. Korte lijnen, slechts één contactpersoon voor uw totale project. Met overzichtelijke begrotingen en concurrerende tarieven mogen we een groot deel van onze opdrachtgevers al jarenlang tot onze vaste relaties rekenen.


Bij Duursma zijn we voortdurend bezig om met nieuwe initiatieven de MRO markt te bewerken. Zo waren wij eind jaren tachtig de eersten die actief met extern magazijnbeheer begonnen, zijn wij een van de zeer weinigen met een separate aandrijfdivisie en de enige MRO leverancier waar de klant echt een totaalpakket kan kopen zonder nog terug te hoeven vallen op andere leveranciers!


JenS Beenhakker is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en heeft meerdere vestigingen verspreid over het land. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en uiteraard particulieren leveren wij hulpmiddelen met alle bijbehorende dienstverlening, waaronder ook het aanpassen van woningen.

Jobs in Houten - Werk zoeken in Houten

Gewijzigd: 09-10-2019