Banen bij bedrijvenBanen in Groenekan

Banen bij bedrijven in Groenekan

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.


Agterberg Bedrijven is een unieke combinatie van bedrijven met veel specialismen op het groene- en grijze werkgebied. Een echt familiebedrijf wat al ruim 65 jaar Mensenwerk achter Vanzelfsprekendheid hoog in het vaandel heeft staan. In onze bedrijfsfilm nemen wij u mee vanaf onze werkplaats naar diverse projecten door het land. Het jaar rond.


Floor Rolluiken is marktleider in de rolluikenbranche en werkt voor gerenommeerde bedrijven. Van winkelketens, aannemers, projectbureaus tot architecten en facilitaire diensten bieden wij maatwerk oplossingen. Vanuit onze fabriek produceren wij in eigen beheer rolluiken en rolhekken. Naast het aanbrengen hiervan in winkelcentra, panden, bedrijven, opslagunits en balies, bieden wij het hele jaar door perfect onderhoud en snelle service.


Als marketingfiliaal van de Total Groep is er bij TOTAL Nederland regelmatig behoefte aan instroom van nieuwe medewerkers.


Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kipwagens, zowel voor landbouw, grondverzet als wegenbouw. In een modern bedrijfspand worden onze producten ontwikkeld, gefabriceerd en afgemonteerd.
Gewijzigd: 06-12-2019