Werk zoeken in Overijssel

Banen in Zwolle


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan bij een bedrijf in Zwolle?

Nijhuis
Zwolle

Met circa 300 eigen medewerkers genereert Nijhuis een omzet van ongeveer 120 miljoen euro exclusief btw en grondtransacties. Wij bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende werksfeer.

Zinkunie
Breda

Zinkunie is marktleider wat betreft het leveren en fabriceren van zinken, koperen, RVS. en loden artikelen.

Van Wijnen
Zwolle

Wij weten als geen ander dat mensen een plek tot leven brengen. Dat zie je niet alleen terug in wat we doen, maar ook in wie we zijn.

Duursma
Zwolle

Bij Duursma zijn we voortdurend bezig om met nieuwe initiatieven de MRO markt te bewerken. Zo waren wij eind jaren tachtig de eersten die actief met extern magazijnbeheer begonnen, zijn wij een van de zeer weinigen met een separate aandrijfdivisie en de enige MRO leverancier waar de klant echt een totaalpakket kan kopen zonder nog terug te hoeven vallen op andere leveranciers!

Beenen
Zwolle

Beenen ontwerpt en realiseert complete besturingsinstallaties voor de sectoren industrie, infra en watertechnologie. Ben je als technicus, leidinggevende of stagiair op zoek naar een Job of stage in de industriële automatisering? Beenen is altijd op zoek naar gemotiveerde krachten die ons bedrijf komen versterken.

Koninklijke BAM
Zwolle

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra.

Iedema
Zwolle

We zijn specialist in het leggen van vloeren en aanbrengen van raambekleding, inclusief binnenzonwering.

BUS Handelmij
Zwolle

BUS Handelmij is een technische groothandel met 11 vestigingen en 190 medewerkers in het noorden, oosten en midden van Nederland.

IJsselheem
Zwolle

IJsselheem richt zich op een geïntegreerde zorg en dienstverlening aan onze cliënten.

Jan Sikkes
Zwolle

Ben je lekker creatief, en vind je het leuk om met stoffen te werken? Vind je het leuk om in een winkel klanten te helpen en te adviseren?

Kalshoven
Zwolle

Wegens uitbreiding van werkzaamheden zoeken wij regelmatig nieuwe personeelsleden.

Mastermate
Zwolle

Jezelf willen ontwikkelen is een voorwaarde om bij Mastermate te werken. Dat kan op diverse gebieden en op verschillende manieren.

Gunco
Zwolle

Naast een snelle levering van verhuurmachines heeft Gunco nog een ander sterk punt: het verlenen van een goede service.

NIVO NOORD
Zwolle

NIVO NOORD Facilitaire Dienstverlening is altijd op zoek naar nieuw talent.

Optisport
Zwolle

Optisport is een gastgericht en modern bedrijf, waar medewerkers hun talenten inzetten en ontwikkelen. Bij Optisport heb je ruim 2000 collega’s die werken bij zwembaden, fitnessaccommodaties en andere sport- en leisurecentra door heel Nederland en België.

ROVA
Zwolle

ROVA is de afval advies- , regie- en verwijderingorganisatie van tientallen gemeenten . ROVA is verantwoordelijk voor een optimale invulling van de afvalzorgplicht van de bij haar aangesloten gemeenten. Als eigenaar van en regisseur over afvalstromen maakt ROVA de afvalketen beheersbaar.

Stiho Groep
Zwolle

De Stiho Groep doen we er alles aan om iedereen tot zijn recht te laten komen. Lees meer over wat de De Stiho Groep voor jou kan betekenen.


Overijssel