Werk zoeken in Overijssel

Banen in Hengelo

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan bij een bedrijf in Hengelo? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Van Wijnen
Hengelo

Wij weten als geen ander dat mensen een plek tot leven brengen. Dat zie je niet alleen terug in wat we doen, maar ook in wie we zijn. Wij hebben veel te bieden: heel veel afwisseling, nauw contact met klanten, leveranciers en eindgebruikers, aandacht voor langdurige relaties en resultaat. Een onderneming van ondernemingen met 24 locaties in heel Nederland. Waar pas jij?

BTN
Hengelo

Al meer dan 30 jaar levert BTN diverse producten voor klanten in de grond- , weg- en waterbouw, afvalverwerking en reiniging.

Krinkels
Hengelo

Wij zijn partner in beheer en realisatie van de openbare ruimte! Wij zijn een belangrijke speler op het gebied van Groen, Infra, Water en Sport.

Donkergroen
Hengelo

Donkergroen, waar het gras groener is. Waar de inspiratie voor het oprapen ligt. Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de groenbranche of wil je een andere draai geven aan je carrière? Misschien is Donkergroen iets voor jou! Wij zoeken regelmatig enthousiaste mensen die van aanpakken en 'groen' houden.

Fluiconnecto
Hengelo

Fluiconnecto is in Nederland als gerenommeerde groothandel in Hydrauliek slangen en componenten al 75 jaar leverancier aan eerste opbouwers (OEM) en onderhoud- en reparatieondernemingen.

itsme
Hengelo

itsme, de grootste zelfstandige groothandel van Nederland, is marktleider in de toelevering van elektrotechnische en mechanische componenten en bijbehorende diensten aan industriële eindgebruikers, (toeleveranciers van) machinebouwers en technische installateurs.

Telermaat
Hengelo

Telermaat is een bedrijf met een uitgebreide brede voorraad en een krachtige logistiek. Elke boom- en aardbeikweker kan voor het complete pakket aan materialen bij ons terecht. We voeren geen mechanisatie. Door de aanwezigheid van meer dan 10 boomkwekerij- en 2 aardbeispecialisten rekenen we onszelf tot een van de grootste kennisorganisaties op ons vakgebied.

HKS
Hengelo

HKS is de grootste metaalrecycler van Nederland, gespecialiseerd in het verwerken van oud ijzer, metalen en elektronica tot hoogwaardige grondstoffen voor metaalproducenten wereldwijd. Met 7 vestigingen in Nederland en ongeveer 170 medewerkers zijn wij een onderdeel van wereldspeler Remondis.


Overijssel