Werk zoeken in Overijssel

Banen in Enschede

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan bij een bedrijf in Enschede? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Duursma
Enschede

Bij Duursma zijn we voortdurend bezig om met nieuwe initiatieven de MRO markt te bewerken.

Piet Zoomers
Enschede

Houd je van mensen en mode? Ben je op zoek naar een aantrekkelijke Job met leuke collega's?

Aktiesport
Enschede

Aktiesport is een team! Wie jij ook bent en wat je ook bij ons doet, iedereen is belangrijk. Jij en je collega's maken namelijk het verschil naar onze klanten!

Schoonmaakkracht
Enschede

Schoonmaakkracht zit in de eerste plaats in onze mensen. Zij zijn de basis van ons succes, de professionaliteit en de expertise van Asito. Iedere nieuwe medewerker binnen Asito krijgt van ons een vakopleiding, want schoonmaken is een vak.

Bartels
Enschede

Bartels is an independent group of companies with more than 150 consulting engineers, designers en structural engineers.

Loohuis
Enschede

Afspraak is afspraak. Korte beslislijnen. Dat is wat de Loohuis Installatiegroep u te bieden heeft.

Domijn
Enschede

Domijn is een betrokken woningcorporatie.

Gamma
Enschede

GAMMA heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Intratuin
Enschede

Werken bij Intratuin betekent werken in een no nonsens bedrijf met een informele en prettige sfeer; een sfeer om je thuis te voelen.

Livio
Enschede

Livio is werkzaam op het terrein van zorg, wonen en gezondheid. In hoofdzaak betreft dit zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding bij cliënt​en thuis), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen, alsmede de zorg voor lichamelijk gehandicapten.

MDB
Enschede

MDB is verhuurder van aannemersmaterieel met een uitgebreid dienstenpakket van materieel.

Nijhuis
Enschede

Met circa 300 eigen medewerkers genereert Nijhuis een omzet van ongeveer 120 miljoen euro exclusief btw en grondtransacties. Wij bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende werksfeer.

NTP Groep
Enschede

NTP Groep is een aannemersbedrijf op het gebied van infra, milieu en bouw.

Optisport
Enschede

Optisport is een gastgericht en modern bedrijf, waar medewerkers hun talenten inzetten en ontwikkelen. Bij Optisport heb je ruim 2000 collega’s die werken bij zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en andere sport- en leisurecentra door heel Nederland en België.

Plieger
Enschede

Vind je in het vacatureoverzicht op dit moment geen passende functie, maar heb je wel interesse in Plieger? Heb je kennis van sanitair, CV, installatiemateriaal en elektra? Stuur dan een open sollicitatie naar ons.

Praxis
Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland.

Office Centre
Enschede

Hier ontdek je hoeveel carrièremogelijkheden er bij Office Centre zijn. Als je deel wilt gaan uitmaken van ons team, gebruik je eenvoudig de zoekfunctie. En het duurt vast niet lang voordat ook jij meer mogelijk maakt, niet alleen voor onze klanten maar voor je eigen carrière.

Welkoop
Enschede

Bij Welkoop hebben we verstand van tuin & dier. Dat merk je meteen als je onze winkels binnenloopt. We hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin & dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat.

Winkels
Enschede

ICT, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde. Drie terreinen waarop Winkels excelleert als een middel.


Overijssel