Banen bij bedrijven in Ommen


Beroepskansen en carrière mogelijkheden bij een grote en innovatieve levensmiddelen discounter. Voor wie de arbeidsmarkt met succes wil betreden of op zoek is naar nieuwe uitdagingen.


De productie van kindervoeding is onze kernactiviteit.


Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.


Ommen

We heten u van harte welkom bij Landstede Kinderopvang. Hier vindt u veel informatie over de mogelijkheden voor opvang van uw kind.


Dagelijks verplegen en verzorgen we tienduizenden mensen van jong tot oud, zowel bij hen thuis als in de verpleeg- en verzorgingshuizen. Met onze hulp kunnen de mensen zelfstandig thuis blijven wonen of zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in de huizen.


Heb jij passie voor mode? Ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends? Ben jij een teamspeler en ben je klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou, voor nieuwe initiatieven!


Krepla Trappen is al meer dan 20 jaar specialist in het maken van trappen en balustrades voor utiliteitsbouw, appartementen en woningbouw. Wij gebruiken staal, RVS, aluminium en glas als basis voor onze producten. Daarnaast worden hout, steen, glas en staal toegepast voor bijvoorbeeld de traptreden.

Jobs in Ommen - Werknemers gevraagd in Ommen


Gewijzigd: 09-10-2019