Banen bij Bedrijven in Noord-Holland

Logo banen bij bedrijven
Vacatures bij bedrijven met banen in de provinvcie Noord-Holland

Bedrijven met vacatures in Oterleek

Kaart banen bij bedrijven in Noord-HollandOp zoek naar vacatures voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacature-pagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.

Recruiters
Noord-Holland

Hier vindt u binnenkort uitzendbureaus, bureaus voor werving en selectie, detacheerders en Headhunters.

Fermento
Oterleek

Fermento is een sociale onderneming met vier locaties in Alkmaar en omgeving. We bieden dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. In de bakkerij, lunchroom en molenwinkels staan onze medewerkers voor u klaar.

Stekelbos caravans
Oterleek

Een tweede huis, een vakantiewoning, een lekkere plek voor het weekend: een stacaravan of een chalet is zo gek nog niet! Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn eerste vereisten voor onbezorgd vakantieplezier. Stekelbos caravans biedt die kwaliteit en betrouwbaarheid.

Raphaëlstichting
Oterleek

De Raphaëlstichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en is daarnaast actief in de psychiatrie en verpleeghuiszorg. Er werken 1.400 medewerkers op diverse locaties in Noord- en Zuid-Holland voor 1.200 cliënten van alle leeftijden.

WarmThuis
Oterleek

Stichting WarmThuis beheert twee kleinschalige woonvoorzieningen in Noord-Holland. Mensen met dementie die niet langer zelfstandig thuis kunnen wonen, leven er zo plezierig mogelijk