Werk zoeken in Noord-Holland

Banen bij bedrijven in Oosthuizen


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Lidl
Oosthuizen

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, dat maken we dagelijks waar met ruim 18.000 medewerkers. Net als meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment en de bouw van het meest duurzame distributiecentrum van Nederland.

Berend Botje
Oosthuizen

Berend Botje Op de peuterspeelzaal doet uw kind nieuwe ontdekkingen. Uw kind speelt met spelmateriaal speciaal voor zijn leeftijd en doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de leidsters.

WonenPlus
Oosthuizen

De WonenPlus consulent ondersteunt ouderen, gehandicapten en chronisch zieken bij het zelfstandig blijven wonen door het geven van informatie, advies en praktische ondersteuning en door het organiseren van de gewenste zorg- en dienstverlening.

De Zorgcirkel
Oosthuizen

Werken bij De Zorgcirkel betekent meer dan alleen een uitdagende baan en een gezellige werksfeer. Je hebt bij ons ook de gelegenheid om aan je carrière te werken. Met meer dan 25 vestigingen heb je veel groeimogelijkheden. Bij de start bieden we je een uitgebreid introductieprogramma.

Vroom Funderingstechnieken
Oosthuizen

Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden.


Noord-Holland