Banen bij bedrijven

Banen bij bedrijven in Avenhorn

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.


BenA Installaties heeft ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van sanitaire installaties, zinkwerk, gas-installaties, riolering, drinkwater-installaties en cv- nstallaties voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten.


Met de groei van de Deen winkels, groeit tevens de organisatie van Deen


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, dat maken we dagelijks waar met ruim 18.000 medewerkers. Net als meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment en de bouw van het meest duurzame distributiecentrum van Nederland.


Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.


Ooms Groep bestaat uit diverse werkmaatschappijen die zowel nationaal als internationaal opereren in de civieltechnische en bouwsector.


Ook buiten West-Friesland een bekende naam geworden. Bakker Koning levert brood, koeken en gebak binnen en buiten de regio West-Friesland.


Jobs in Avenhorn - Werk zoeken in Avenhorn

Gewijzigd: 06-12-2019