bedrijven-met-

jWerk zoeken in Noord-Holland

Banen bij bedrijven in Heemstede


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Gemeente Heemstede
Een omgeving waar jouw creativiteit continu wordt gevoed. Waar je nog echt iets kunt opsteken van de mensen om je heen. En waar ook jij, op jouw beurt, echt iets kunt betekenen.

Marente
Marente is gastvrij en ondersteunt haar cliƫnten en mantelzorgers door de inzet van betrokken vrijwilligers en zorgprofessionals.

Thunnissen Groep
Thunnissen Groep wil de beste ontwikkelende bouwer in de regio zijn om voor te werken.

DekaMarkt
Bij DekaMarkt kan de klant rekenen op uitstekende service, een gezellige marktsfeer en verse producten.

Nelson Schoenen
Nelson is een echt familiebedrijf met een open cultuur, dat zich kenmerkt door een grote betrokkenheid. Het leukste van werken bij Nelson is de afwisseling die er is en de gezelligheid van je collega's.

PontMeyer
Heemstede

Is de grootste leverancier van hout en plaatmaterialen in Nederland. Ook voor bouwmaterialen, gereedschappen, afwerkmaterialen, deuren en interieurartikelen kunt u bij PontMeyer terecht.

Van Neerbos bouwmaterialen groep
Van Neerbos bouwmaterialen groep is met 15 vestigingen al meer dan 75 jaar een betrouwbare partner in het leveren van bouwmaterialen aan professionele verwerkers inclusief alle bijbehorende diensten en adviezen.

Zorgbalans
Zorgbalans is een grote zorgorganisatie met vestigingen in Kennemerland en Zuid-Holland Noord. Dit zijn bijvoorbeeld woonzorg locaties waar oudere mensen al naar gelang hun behoefte verzorgd of verpleegd worden.

Meditel
Meditel is gespecialiseerd in (preventief) medisch onderzoek. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht.

Bakker van Vessem
Word jij enthousiast van het geven van een persoonlijk advies? Het maken/ bakken van mooie producten? Vind je het leuk om klantkennis en productkennis te ontwikkelen en ben je van nature klantvriendelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Noord-Holland