bedrijven-met-

jWerk zoeken in Noord-Holland

Banen bij bedrijven in Bennebroek


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Bouwbedrijf C. Heemskerk B.V.
Wij zijn sterk in verbouw,aanbouw, renovatie en onderhoud van woningen en utiliteit gebouwen. Ook voeren wij incidenteel nieuwbouw uit.

Hartekamp Groep
Iedereen heeft recht op een prettig leven. Ook mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. De Hartekamp Groep is een middelgrote, kleinschalig werkende organisatie met als doel om deze kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen te ondersteunen en te helpen zich te ontwikkelen.

Zorgbalans
Zorgbalans is een grote zorgorganisatie met vestigingen in Kennemerland en Zuid-Holland Noord. Dit zijn bijvoorbeeld woonzorglocaties waar oudere mensen al naar gelang hun behoefte verzorgd of verpleegd worden.

Verhagen Horeca Techniek
Verhagen Horeca Techniek voorkomt en verhelpt storingen aan uw professionele keukenapparatuur. Dat doen we inmiddels 20 jaar met groot succes in de regio Bennebroek.

Linnaeushof
Linnaeushof is een recreatie- en attractiepark gevestigd in het Noord-Hollandse Bennebroek. Linnaeushof staat bekend als Europa's grootste speeltuin. Kenmerkend is dat er geen elektronische apparaten of achtbanen aanwezig zijn, maar de bezoekers alle attracties zelf in beweging moeten brengen.


Noord-Holland