Werk zoeken in Noord-Holland

Banen bij bedrijven in Alkmaar


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Krinkels
Alkmaar

Wij zijn partner in beheer en realisatie van de openbare ruimte! Wij zijn een belangrijke speler op het gebied van Groen, Infra, Water en Sport.

Boskalis
Alkmaar

Boskalis is een internationaal opererend bedrijf met een leidende positie op de wereldmarkt van baggerdiensten.

Zinkunie
Breda

Zinkunie is marktleider wat betreft het leveren en fabriceren van zinken, koperen, RVS. en loden artikelen.

BAM
Alkmaar

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra

Brezan Automaterialen
Alkmaar

Brezan Automaterialen zorgt voor de juiste onderdelen, op de juiste tijd en op de juiste plaats. Functies: chauffeur, bezorger, commercieel medewerker, zaterdaghulp

BTL
Alkmaar

Bij BTL zetten ruim 400 medewerkers zich dagelijks in voor het leefbaar maken van de woon- en werkomgeving. Onze organisatie kenmerkt zich door een prettige werksfeer in een open organisatie.

Egmond Plastics
Alkmaar

Egmond Plastic BV, te Alkmaar is een toonaangevend bedrijf op het gebied van de produktie van hoogwaardige kunststof produkten voor diverse industrieën.

GGD
Alkmaar

GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid, zorg en veiligheid van de inwoners in Noord-Holland

GP Groot
Alkmaar

GP Groot is een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

GVT GROUP OF LOGISTICS
Heb jij Passion for Logistics en wil je werken bij een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland? Dan is een baan bij een van de ondernemingen binnen GVT Group of Logistics voor jou de juiste keuze!

Groenhart
Alkmaar

Wij zijn voor Noord-Holland de toeleverancier voor gereedschap, bouwbeslag en bevestigingsmateriaal.

Fluiconnecto
Alkmaar

Fluiconnecto is in Nederland als gerenommeerde groothandel in Hydrauliek slangen en componenten al 75 jaar leverancier aan eerste opbouwers (OEM) en onderhoud- en reparatieondernemingen.

KFC
Alkmaar

Bij KFC willen we een ding en dat is onze gasten vaak de ultieme KFC beleving geven.

Klaver Giant Groep
Alkmaar

Met ruim 33 miljoen euro omzet in 2013 en meer dan 250 medewerkers in vaste dienst in Noord-Holland.

Bo-Rent
Alkmaar

Bo-Rent is ruim 30 jaar de meest ervaren partner voor de verhuur van een zeer ruim assortiment machines voor de professional en de meest ervaren partner voor een auto huren en het huren van bestelbussen en vrachtwagens.

Mooij Verf
Alkmaar

Mooij verf is al bijna 80 jaar een betrouwbare en deskundige partner in de markt. Onze jarenlange kennis resulteert in het beste advies voor onze klanten

Profile
Alkmaar

Regelmatig zoeken wij bij Profile naar gemotiveerde professionals met hart voor banden en auto-onderhoud. Wil jij werken in een omgeving waarbij niet één dag hetzelfde is, waar je met veel verschillende automerken aan de slag gaat en een organisatie die volop in ontwikkeling is?

Victoria
Alkmaar

Bij ons draait alles om de mensen die het dagelijkse schoonmaakwerk verrichten.

Sortiva
Alkmaar

Sortiva verwerkt afval van particulieren, ondernemingen en gemeenten voor hergebruik.

MCB Direct
Alkmaar

MCB Direct heeft plaats voor betrokken en gemotiveerde mensen. Of je nu een lagere, middelbare, hogere of universitaire opleiding hebt; bij MCB Direct vind je de baan die bij je past.

Office Centre
Alkmaar

Hier ontdek je hoeveel carrièremogelijkheden er bij Office Centre zijn. Als je deel wilt gaan uitmaken van ons team, gebruik je eenvoudig de zoekfunctie. En het duurt vast niet lang voordat ook jij meer mogelijk maakt, niet alleen voor onze klanten maar voor je eigen carrière.

Stiho Groep
Alkmaar

De Stiho Groep doen we er alles aan om iedereen tot zijn recht te laten komen. Lees meer over wat de De Stiho Groep voor jou kan betekenen.

Technische Unie
Alkmaar

Technische Unie is marktleider in het leveren van installatiematerialen werken bij Technische Unie betekent veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief. We blijven investeren in onze dienstverlening èn de ontwikkeling van de collega’s.Noord-Holland