Banen bij bedrijvenBanen in IJmuiden

Banen bij bedrijven in IJmuiden

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.


Zwart Techniek is al 86 jaar een groeiend technisch bedrijf te IJmuiden, met een service vestiging in Etten-Leur. Het bedrijf is een gevestigde naam in de leverantie, service en onderhoud van noodstroomvoorzieningen, energiecentrales in diesel, gas en zonne-energie.


Bij Action komen er elke week miljoenen fans over de vloer. En dat aantal groeit maar door. Dit biedt mooie kansen voor jou, zeker als je wil bijdragen aan ons doel; blije klanten. Daar staan we voor.


Iedere dag vijf miljoen gevulde bordjes; dat is de impact van Albert Heijn op Nederland. Door onze klanten iedere dag te voorzien van de beste en gezondste producten met een uitstekende service, bieden wij alle ingrediƫnten voor een beter leven voor iedereen. Dit doen we met 900 winkels en vijf distributiecentra.


Bij DekaMarkt kan de klant rekenen op uitstekende service, een gezellige marktsfeer en verse producten.


Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen.


Wij zijn gespecialiseerd in opslag, stuwadoren, forwarding, douaneafhandeling en het ontwikkelen van innovatieve supply chain oplossingen.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, dat maken we dagelijks waar met ruim 18.000 medewerkers. Net als meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment en de bouw van het meest duurzame distributiecentrum van Nederland.


De Lubbers Logistics Group is een particulier bedrijf dat gespecialiseerde internationale transportdiensten voor de olie- en gasindustrie aanbiedt.


Fluiconnecto is in Nederland als gerenommeerde groothandel in Hydrauliek slangen en componenten al 75 jaar leverancier aan eerste opbouwers (OEM) en onderhoud- en reparatiebedrijven.


Bij HEMA doen we alles om het dagelijks leven van onze klanten leuker en makkelijker te maken. En we weten heel goed dat als we bij HEMA samen op ons leukst zijn, onze klanten dat ook merken. Zonder te vergeten dat er toch echt werk aan de winkel is, natuurlijk.


Ook mode is een belangrijke pijler. Comfortschoenen worden steeds modieuzer en daar heeft Leemans Schoenen oog voor. Naast dat een schoen lekker moet zitten, wilt u natuurlijk ook dat deze er mooi uitziet.


Seafood Parlevliet is een toonaangevend visverwerkingsbedrijf. Producent van haring, gebakken vis en gerookte vis.


RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf- en lakproducten ontwikkelt, maakt en verkoopt.


Bouwmaat is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor professionals in de bouw. Onze klanten zijn actief in herstel, renovatie en onderhoud.


Welkom op de homepage van het Tender College in IJmuiden.


Velison Wonen is een woningcorporatie in de gemeente Velsen met ruim 3700 woningen in bezit.


Zorgbalans is een grote zorgorganisatie met vestigingen in Kennemerland en Zuid-Holland Noord

Gewijzigd: 06-12-2019