vacatures Alkmaar

Banen bij bedrijven in Alkmaar


Hier vind je de vacaturepaginas van bedrijven bij jou om de hoek. Je kunt dus direct solliciteren zonder tussenkomst van een Intermediair! Dat vergroot je kans op een baan. Immers, je hebt hier geen concurrentie van andere kandidaten die reageren op vacatures bij een Intermediair. Daarnaast biedt deze vacaturesite het voordeel dat de bedrijven met vacatures zich in jouw omgeving bevinden. Dus geen reiskosten. Gewoon op de fiets of met openbaar vervoer. Goed voor het milieu en voor werkgevers waardoor je een nog betere concurrentie positie hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Krinkels, uw partner in beheer en realisatie van de openbare ruimte! Wij zijn een belangrijke speler op het gebied van Groen, Infra, Water en Sport. Duurzaam kwaliteitsbeheer en vakkundige inrichting van de openbare ruimte in Nederland is onze kracht en specialiteit.


Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra


Brezan Automaterialen zorgt voor de juiste onderdelen, op de juiste tijd en op de juiste plaats. Functies: chauffeur, bezorger, commercieel medewerker, zaterdaghulp


Bij BTL zetten ruim 400 medewerkers zich dagelijks in voor het leefbaar maken van de woon- en werkomgeving. Onze organisatie kenmerkt zich door een prettige werksfeer in een open organisatie.


Egmond Plastic BV, te Alkmaar is een toonaangevend bedrijf op het gebied van de produktie van hoogwaardige kunststof produkten voor diverse industrieën.


GGD bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid, zorg en veiligheid van de inwoners in Noord-Holland


GP Groot is een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering. Film


Wij zijn voor Noord-Holland de toeleverancier voor gereedschap, bouwbeslag en bevestigingsmateriaal.


Fluiconnecto is in Nederland als gerenommeerde groothandel in Hydrauliek slangen en componenten al 75 jaar leverancier aan eerste opbouwers (OEM) en onderhoud- en reparatiebedrijven.


Bij KFC willen we een ding en dat is onze gasten vaak de ultieme KFC beleving geven.


Met ruim 33 miljoen euro omzet in 2013 en meer dan 250 medewerkers in vaste dienst in Noord-Holland.


Bo-Rent is ruim 30 jaar de meest ervaren partner voor de verhuur van een zeer ruim assortiment machines voor de professional en de meest ervaren partner voor een auto huren en het huren van bestelbussen en vrachtwagens.


Mooij verf is al bijna 80 jaar een betrouwbare en deskundige partner in de markt. Onze jarenlange kennis resulteert in het beste advies voor onze klanten


Peter Appel Transport B.V., wat voor een werkgever is dat?


Regelmatig zoeken wij bij Profile naar gemotiveerde professionals met hart voor banden en auto-onderhoud. Wil jij werken in een omgeving waarbij niet één dag hetzelfde is, waar je met veel verschillende automerken aan de slag gaat en een organisatie die volop in ontwikkeling is?


Bij ons draait alles om de mensen die het dagelijkse schoonmaakwerk verrichten.


Sortiva verwerkt afval van particulieren, ondernemingen en gemeenten voor hergebruik.


MCB Direct heeft plaats voor betrokken en gemotiveerde mensen. Of je nu een lagere, middelbare, hogere of universitaire opleiding hebt; bij MCB Direct vind je de baan die bij je past.


Hier ontdek je hoeveel carrièremogelijkheden er bij Staples zijn. Als je deel wilt gaan uitmaken van ons team, gebruik je eenvoudig de zoekfunctie. En het duurt vast niet lang voordat ook jij meer mogelijk maakt, niet alleen voor onze klanten maar voor je eigen carrière.


De Stiho Groep doen we er alles aan om iedereen tot zijn recht te laten komen. Lees meer over wat de De Stiho Groep voor jou kan betekenen.


Technische Unie is marktleider in het leveren van installatiematerialen werken bij Technische Unie betekent veel ruimte voor ondernemerschap en initiatief. We blijven investeren in onze dienstverlening èn de ontwikkeling van de collega’s.

Jobs in Alkmaar - Werk zoeken in Alkmaar

Gewijzigd: 09-10-2019