Werk zoeken in Uden

Banen bij bedrijven in Uden

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan in Uden? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Destil
DESTIL is een groothandel, maar vooral ook een partner voor onze klanten in de bouw en industrie. DESTIL staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Elke dag opnieuw. Daarom zijn we altijd geïnteresseerd in ondernemende en gemotiveerde medewerkers voor diverse functies.

CSU
Over CSU Met 17.000 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland.

Berden
Werken bij Berden betekent werken in een toonaangevend Limburgs familiebedrijf, waarin kwaliteit en service voorop staan. Als medewerker ben je lid van een hecht team en lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van ons bedrijf.

Hamer
Hamer is een groeiend bedrijf. We zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s om ons team van ruim 400 medewerkers te komen versterken. Kwaliteit en ontwikkeling van medewerkers staat voorop, Hamer is een totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en aan de chemische en voedingsindustrie.

Elis
Elis is een vooraanstaande organisatie op het gebied van textielservices, hygiëne-oplossingen en diverse andere huur met onderhoudsservices.


Noord-Brabant