Werk zoeken in Rosmalen

Banen bij bedrijven in Rosmalen

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan in Rosmalen? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Hoedemakers
Betrokken, daadkrachtig, eigenzinnig en helder zijn de kernwaarden die Hoedemakers gemaakt hebben tot de organisatie van vandaag. ‘Mensen willen leven in een omgeving die past bij wie ze zijn. Een wereld waarin ze zich thuis voelen. Wij creëren, bouwen en onderhouden die wereld’.

Intratuin
Werken bij Intratuin betekent werken in een no nonsens bedrijf met een informele en prettige sfeer; een sfeer om je thuis te voelen. Sfeer die bijdraagt aan blije klanten. Jouw persoonlijkheid excelleert in een omgeving waar service, commercie, kwaliteit en inspiratie hoog in het vaandel staan en waar stilzitten en afwachten niet toe behoren.

Montimar
Montimar is een Mediterraans georiënteerd restaurant. De sfeer ademt een kruising tussen een Franse Brasserie en een Spaanse Meson. De tafels zijn onberispelijk met linnen gedekt en de obers lopen in ‘zwart-wit’ zwierend door de zaak.

Van Ommen Dakonderhoud
Wij bieden kosteneffectieve en betrouwbare oplossingen voor dakbedekking door ervoor te zorgen dat onze dakbedekking medewerkers volledig zijn opgeleid en op de hoogte blijven van alle nieuwste dakbedekkingstechnieken en gezondheid- en veiligheidsaanbevelingen.


Noord-Brabant