Werk zoeken in Oss
Logo banen bij bedrijven

Banen bij bedrijven in Oss

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan bij een bedrijf in Oss? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina. .

Ardagh
Ardagh Group is een marktleider in metalen en glazen verpakkingen en produceert verpakkingsoplossingen voor de meeste vooraanstaande wereldmerken in de levensmiddelen- en drankensector en in de sector consumentenproducten.

Praxis
Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland.

Aspen Oss B.V.
Aspen Oss B.V. werkt vanuit drie locaties in Nederland, te weten Boxtel en locatie Moleneind en De Geer in Oss

DESTIL
DESTIL is een groothandel, maar vooral ook een partner voor onze klanten in de bouw en industrie. DESTIL staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Elke dag opnieuw. Daarom zijn we altijd geïnteresseerd in ondernemende en gemotiveerde medewerkers voor diverse functies.

De Coppelmans groep
De Coppelmans groep bestaat inmiddels 45 jaar en vormt een groep van 8 tuincentra in Zuidoost-Brabant

RUBIX
RUBIX levert een compleet assortiment Industrial Supplies en Industrial Up-Time Services.

Ploegam
Bij Ploegam zijn we altijd op zoek naar grondige denkers en gedreven doeners. Mensen die van aanpakken weten, naar slimme oplossingen zoeken en altijd in ontwikkeling zijn. Eerlijk is eerlijk, wij vragen veel van onze mensen!

Van Wijnen
Wij weten als geen ander dat mensen een plek tot leven brengen. Dat zie je niet alleen terug in wat we doen, maar ook in wie we zijn.


Noord-Brabant