Werk zoeken in Eersel

Banen bij bedrijven in Eersel

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan in Eersel? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Gigant
Gigant International is al meer dan 30 jaar specialist in podium- en evenementenconstructies voor onder andere: festivals, tv-producties, tijdelijke infrastructuren, sport evenementen, corporate events en in- & outdoor evenementen.

Destil
DESTIL is een groothandel, maar vooral ook een partner voor onze klanten in de bouw en industrie. DESTIL staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Elke dag opnieuw. Daarom zijn we altijd geïnteresseerd in ondernemende en gemotiveerde medewerkers voor diverse functies.

Roosen
Roosen Industries is een internationaal geori├źnteerde groep gespecialiseerd in een breed scala aan metaalbewerkingen en mechatronica assemblage.

WDH
WDH Hydraulics ontwerpt en produceert hydraulische cilinders, draaidoorvoeren en zuigeraccumulatoren. Klanten komen uit de maritieme, offshore, infra en heavy lift sectoren. Er worden hoge eisen gesteld aan de producten.

Driessen
Driessen Las- Plaatwerk is altijd op zoek naar jonge talentvolle vakmensen die ons team willen komen versterken.

Van Loon Vlees
Lijkt het jou wel wat aan de slag te gaan bij een succesvol, modern foodbedrijf waar volop kansen liggen? Dan nodigen wij je van harte uit bij ons te solliciteren. Ons bedrijf heeft een gezonde dosis ambitie en zoekt mensen met ambitie om onze groei mee uit te bouwen.


Noord-Brabant