Werk zoeken in Dongen

Banen bij bedrijven in Dongen

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan in Dongen? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Prisma
Meer dan 100 jaar is Prisma actief in de zorg voor verstandelijk gehandicapten in Noord-Brabant. Met meer dan 200 grote en kleine locaties voor wonen en dagactiviteiten verspreid over de provincie en actief in de ondersteuning bij de mensen thuis kunnen we op bijna elke vraag een zorgaanbod realiseren.

Dongen Pallets
Dongen Pallets Production produceert diverse standaard pallets zoals Europallets en CP-pallets maar ook veel pallets welke, passend bij de inzet, op maat worden gemaakt. Bij ieder ontwerp wordt rekening gehouden met de eventuele wens om pallets meerdere malen in te zetten.

Ardagh Dongen
Ardagh Group is een marktleider in metalen en glazen verpakkingen en produceert verpakkingsoplossingen voor de meeste vooraanstaande wereldmerken in de levensmiddelen- en drankensector en in de sector consumentenproducten. Ardagh Group beschikt over 109 productiefaciliteiten in 22 landen, heeft wereldwijd circa 23.500 mensen in dienst met een omzet van circa 7.7 miljard euro per jaar.

Van Cranenbroek
Van Cranenbroek is een middelgrote handelsonderneming die al bijna 40 jaar gespecialiseerd is in tuinmachines, tuinmeubelen met accessoires, gereedschappen, heaters, generatoren, doe-het-zelf-producten, enz.

Jumbo
Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Arendse
Bij Arendse health club kun je terecht voor fitness, wellness, groepslessen, fysiotherapie, afslanken, personal training enzovoort.

Vollenhoven
In totaal exploiteert Vollenhoven 18 bemande tankstations, waar 175 medewerkers dagelijks hun uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.


Noord-Brabant