Werk zoeken in Boxtel

Banen bij bedrijven in Boxtel

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? in Boxtel Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina. .

Zinkunie
Zinkunie is marktleider wat betreft het leveren en fabriceren van zinken, koperen, RVS. en loden artikelen.

Van Oers
Tienduizenden mensen genieten van onze salades, kroketten, gehaktstaven en andere snacks. Daarnaast produceren we de meest uiteenlopende Food producten

KWB
Kunststofwerktuigbouw biedt innovatieve totaaloplossingen op het gebied van waterzuiveringsinstallaties, opslag en dosering van chemicaliën.

Herbergier
In een Herbergier wonen mensen met dementie. Ze doen hele gewone dagelijkse dingen zoals een ommetje maken, genieten van mooie muziek of heerlijk even luieren op de bank. Zelfstandig wonen lukt niet meer, maar in een Herbergier letten we vooral op wat de gasten allemaal nog wél kunnen.

Aspen
Aspen Oss B.V. werkt vanuit drie locaties in Nederland, te weten Boxtel en locatie Moleneind en De Geer in Oss.

Montimar
Montimar is een Mediterraans georiënteerd restaurant. De sfeer ademt een kruising tussen een Franse Brasserie en een Spaanse Meson. De tafels zijn onberispelijk met linnen gedekt en de obers lopen in ‘zwart-wit’ zwierend door de zaak.

IGN
Inspectie Groep Nederland (IGN) is gespecialiseerd in het inspecteren van elektrotechnische installaties d.m.v. thermografie en NEN3140 inspecties. Met een team van gemotiveerde mensen werken wij aan het ontzorgen van onze klanten.


Noord-Brabant