ContactLink ruilenAdverterenTop Vacatures
Banen bij bedrijvenWerk in Oss

Banen bij bedrijven in Oss

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort personeel binnen dat bedrijf wordt gevraagd


Ardagh Group is een marktleider in metalen en glazen verpakkingen en produceert verpakkingsoplossingen voor de meeste vooraanstaande wereldmerken in de levensmiddelen- en drankensector en in de sector consumentenproducten. Ardagh Group beschikt over 109 productiefaciliteiten in 22 landen, heeft wereldwijd circa 23.500 mensen in dienst met een omzet van circa 7.7 miljard euro per jaar.


Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland. Er werken ruim 3.600 medewerkers in totaal 147 winkels. De gemiddelde vloeroppervlakte is 4.100 m2 variĆ«rend van 2000 tot 15.500 m2.  Ben jij enthousiast om het te gaan MAKEN bij Praxis? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.


Aspen Oss B.V. werkt vanuit drie locaties in Nederland, te weten Boxtel en locatie Moleneind en De Geer in Oss


DESTIL is een groothandel, maar vooral ook een partner voor onze klanten in de bouw en industrie. DESTIL staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Elke dag opnieuw. Daarom zijn we altijd geĆÆnteresseerd in ondernemende en gemotiveerde medewerkers voor diverse functies.


De Coppelmans groep bestaat inmiddels 45 jaar en vormt een groep van 8 tuincentra in Zuidoost-Brabant


RUBIX levert een compleet assortiment Industrial Supplies en Industrial Up-Time Services.


Bij Ploegam zijn we altijd op zoek naar grondige denkers en gedreven doeners. Mensen die van aanpakken weten, naar slimme oplossingen zoeken en altijd in ontwikkeling zijn. Eerlijk is eerlijk, wij vragen veel van onze mensen. We zijn harde werkers en gaan er voor de volle 100% voor. Je krijgt daar ook veel voor terug: je krijgt alle kans om je te ontwikkelen. Het is aan jou om die te pakken!


Wij weten als geen ander dat mensen een plek tot leven brengen. Dat zie je niet alleen terug in wat we doen, maar ook in wie we zijn.
Gewijzigd: 14-12-2019