Banen bij bedrijvenWerk in Mill

Banen bij bedrijven in Mill

Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacaturepagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort personeel binnen dat bedrijf wordt gevraagd.


Hier vindt u binnenkort uitzendbureaus, bureaus voor werving en selectie, detacheerders en Headhunters.


Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland. Er werken ruim 3.600 medewerkers in totaal 147 winkels. De gemiddelde vloeroppervlakte is 4.100 m2 variĆ«rend van 2000 tot 15.500 m2.  Ben jij enthousiast om het te gaan MAKEN bij Praxis? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.


Banketfabriek Gebr. van Rooij B.V. is een toonaangevend internationaal opererend bedrijf in de bladerdeeg verwerkende industrie. Met een enthousiast team van 45 medewerkers heeft ons bedrijf in Mill zich met succes gespecialiseerd in de productie en verkoop van bladerdeegproducten.


Met drie fabrieken in respectievelijk Mill en Wijchen (2) is BIA Beton een toonaangevende producent van betonnen bouwstenen & -blokken.


Wij zoeken enthousiaste, energieke en eigenwijze mensen die zich willen aansluiten bij ons team. Je staat iedere dag weer te springen om onze gasten van dienst te zijn.


Wij willen graag speel- en sportterreinen ontwikkelen die bijdragen aan het welzijn van gebruikers van alle leeftijden en met alle denkbare vermogens en beperking