vacatures Fijnaart

Banen bij bedrijven in Fijnaart


Rijk Zwaan is een zelfstandige, internationale organisatie in de veredeling van groente. Het primaire doel van Rijk Zwaan is medewerkers een prettige en duurzame baan bieden met goede arbeidsvoorwaarden. In ons familiebedrijf krijgt iedereen de ruimte om te werken als zelfstandig ondernemer. De werksfeer is motiverend en informeel. Een typische Rijk Zwaan collega is betrokken en loyaal en werkt graag samen met anderen.


Becker Schoonmaakservice staat voor topkwaliteit in schoonmaakonderhoud. Regelmatig is Becker Schoonmaakservice B.V. op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij bieden u een afwisselende baan met een goed salaris en de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding.


Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Jobs in Fijnaart - Werk zoeken in FijnaartGewijzigd: 09-10-2019