vacatures Etten-Leur

Banen bij bedrijven in Etten-Leur


Momenteel zijn er meer dan 70 medewerkers werkzaam bij Geert-Jan de Kok BV verspreidt over 4 vestigingen.


Wij zijn Smurfit Kappa en wij leven in de wereld van onze klanten.


Saint-Gobain Isover is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen., energie-efficiënte en duurzame leefomgeving werken bij Saint-Gobain Isover betekent werken in een succesvol en internationaal bedrijf, waar teamgeest de boventoon voert en toekomstperspectief een belangrijk begrip is. Uiteraard horen daar uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden bij.


KwikFit, de nummer 1 in service en techniek. Wij garanderen een prettige werksfeer bij de beste garage van Nederland. We willen winnen en aan de top blijven. Daarom zijn we altijd op zoek naar toptalenten die vooruitlopen op ontwikkelingen, die oplossingsgericht zijn en die willen doorgroeien.


Fri-Jado is wereldwijd actief in zo’n 70 landen en kenmerkt zich als groeiend, innovatief en financieel gezond. De 140 trotse medewerkers werken elke dag allemaal aan hetzelfde doel: het verrijken van food retail omgevingen met de ultieme versbeleving. Denk onder andere aan professionele grillapparatuur en food counters voor het presenteren van warme en gekoelde levensmiddelen.


Op zoek naar een dynamische baan die met je mee groeit? Dat kan! Binnen TB stimuleren we de ontwikkeling van onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je regelmatig over de grenzen van je vak heen kijkt. Dat betekent soms ook letterlijk over de grenzen van je afdeling, team of vestiging gaan.


Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning. Van jou als professional. Deel je onze pedagogische visie? Kun je er op een positieve en actieve manier aan bijdragen? En vind je het aantrekkelijk te werken in een dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou.


In een Herbergier wonen mensen met dementie. Ze doen hele gewone dagelijkse dingen zoals een ommetje maken, genieten van mooie muziek of heerlijk even luieren op de bank. Zelfstandig wonen lukt niet meer, maar in een Herbergier letten we vooral op wat de gasten allemaal nog wél kunnen.


Bomont heeft voor ieder wat wils! We hebben 9 inspirerende fysieke winkels waarvoor we dagelijks met veel plezier honderden pakketjes inpakken. Samen werken we heel hard met één doel!

Jobs in Etten-Leur - Werk zoeken in Etten-Leur

Gewijzigd: 09-10-2019