Eindhoven

Banen bij bedrijven in Eindhoven
Wij zijn een landelijke speler op het gebied van pluimveevoer, varkensvoer en rundveevoer, gespecialiseerd in de productie van kwaliteitsvoeders met bijbehorend advies.


Al ruim honderdveertig jaar vormt de Bijenkorf een begrip in Nederland en vindt een uiteenlopende groep bezoekers de weg naar onze filialen.


Je bezit ruime werkervaring en bouwt aan je carrière. Afwisselend en uitdagend werk, prima arbeidsvoorwaarden en goede doorgroeimogelijkheden; dat is wat je kunt verwachten van een carrière bij DAF.


Wij ontwerpen, produceren en verkopen kunststofleidingsystemen.


Wij zijn een familiebedrijf en sinds 1978 uitgegroeid tot een internationaal opererende handelsonderneming.


Eindhoven Airport verbindt Brainport met Europa en de rest van de wereld, waardoor de regio internationaal bereikbaar is.


Wij zijn al bijna 50 jaar toonaangevend bij het leveren van afbouwproducten.


Fluiconnecto is in Nederland als gerenommeerde groothandel in Hydrauliek slangen en componenten al 75 jaar leverancier aan eerste opbouwers (OEM) en onderhoud- en reparatiebedrijven.


Wij zijn partner in beheer en realisatie van de openbare ruimte! Wij zijn een belangrijke speler op het gebied van Groen, Infra, Water en Sport.


Welkom in het Parktheater. Met modern geoutilleerde theaterzalen, prachtige foyers, de Intermezzo, restaurant Park en Pluche.


Wij bieden je de kans om grensverleggend werk te doen en klanten te helpen met innovatieve, praktische, slimme oplossingen.


Een job bij de VDL betekent werken in een hightech omgeving voor verschillende markten zoals de semiconductor industrie, automotive industrie, medische sector, solar, energiemarkt en voedingsmiddelenindustrie.


Nedicom beplatingsgroep is een specialist in dak- en gevelbeplating.


Is de grootste leverancier van hout en plaatmaterialen in Nederland. Ook voor bouwmaterialen, gereedschappen, afwerkmaterialen, deuren en interieurartikelen kunt u bij PontMeyer terecht.
Gewijzigd: 09-10-2019