vacatures Dinteloord

Banen bij bedrijven in Dinteloord


Woonkwartier staat voor nabij en betrokken. Werken bij Woonkwartier betekent dan ook werken in een omgeving waarin je wordt geprikkeld het beste uit jezelf en je omgeving naar boven te halen. We gaan hierbij steeds uit van de kracht en eigen verantwoordelijkheid van medewerkers.


Alle functies bij Suiker Unie kenmerken zich door veelzijdigheid en een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Bovenal kennen we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een open werksfeer met lage drempels en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.


In ons familiebedrijf krijgt iedereen de ruimte om te werken als zelfstandig ondernemer. De werksfeer is motiverend en informeel. Een typische Rijk Zwaan collega is betrokken en loyaal en werkt graag samen met anderen.


Leren & werken in de horeca, leren door het samen in de praktijk te doen binnen een veilige omgeving. Ook als het even tegenzit, het werk gaat toch door. Samen werk je aan de gestelde doelen en zorg je dat onze klanten niets tekort komen.


Van Oers United ziet de kracht van getalenteerde medewerkers als cruciaal voor het succes en de groei van onderneming. Door verdere uitbreiding van activiteiten zijn wij op zoek naar nieuwe collega's.

Jobs in Dinteloord - Werk zoeken in Dinteloord
Gewijzigd: 09-10-2019