Werk zoeken in Limburg

Banen in Venray

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Marskramer
Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.

Keijsers Lundiform
Keijsers Lundiform is een van de grotere interieurbouwers van Nederland. Onder de naam Keijsers interior project realiseert ze kwalitatief hoogwaardige interieurbouw voor toonaangevende architecten en grote opdrachtgevers in retail, kantoor en utiliteit, musea en zorg en hospitality.

KinderWereld
KinderWereld Venray is een kleinschalige organisatie van zowel kinderopvang als buitenschoolse opvang, met locaties in Venray en Leunen

Praxis
Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland.

McDonald's
Uiteraard zit er ook een McDonald's restaurant bij jou in de buurt en kun je lekker dichtbij huis aan de slag

Kwantum
Kwantum is een moderne en nog steeds hard groeiende woondiscounter met een groot aantal vestigingen in Nederland en Belgiƫ.

Motion
Air In Motion is uw aanspreekpunt voor alle complexe luchttechnische vraagstukken.

Inther
Inther kent een prettige, collegiale en informele werksfeer. Als medewerker van Inther ben je onderdeel van een enthousiast team en krijg je als individu veel ruimte voor eigen initiatief.

Jamin
Jamin voor Zoet of zuur, groot of klein, hard of zacht. We hebben zo veel soorten snoep dat je ogen te kort komt in onze winkel.

DELA
Samen sta je sterker. DELA is een coƶperatie ; wij hebben ruim drie miljoen leden. Ons doel is om onze leden en hun families verder te helpen.

Bastion Hoptel
Wij komen altijd graag in contact met goed gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Dus heb je opleidingen in de branche gevolgd, ervaring en affiniteit met de bouw en vind je het leuk.

Pelzer
Boxmeer

Pelzer schoonmaakbedrijf is een echt familiebedrijf dat sinds 1983 actief is in de schoonmaakbranche. Van een glazenwasserij groeide de onderneming uit tot een full-service schoonmaakbedrijf waar anno 2016 circa 140 gedreven medewerkers werkzaam zijn. Meer dan 240 opdrachtgevers maken gebruik van de diensten, ervaringen en gedreven krachten van Pelzer schoonmaakbedrijf.Limburg