Werk zoeken in Limburg

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan bij een bedrijf in Venlo?

Banen bij bedrijven in Venlo

Holland Casino
We streven goed werkgeverschap na, waarbij we hoog inzetten op vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Zo zorgen we ervoor dat onze medewerkers gemotiveerd en betrokken zijn én blijven. Met elkaar zetten onze ruim 3000 medewerkers zich elke dag voor de volle 100% in voor onze missie.

Krinkels
Venlo

Wij zijn partner in beheer en realisatie van de openbare ruimte! Wij zijn een belangrijke speler op het gebied van Groen, Infra, Water en Sport.

Aartsenfruit
Aartsenfruit levert in de Benelux wekelijks aan meer dan 1.000 verschillende afnemers.

Berden
Werken bij Berden betekent werken in een toonaangevend Limburgs familiebedrijf, waarin kwaliteit en service voorop staan. Als medewerker ben je lid van een hecht team en lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van ons bedrijf.

BTL
Bij BTL zetten ruim 400 medewerkers zich dagelijks in voor het leefbaar maken van de woon- en werkomgeving. Onze organisatie kenmerkt zich door een prettige werksfeer in een open organisatie.

Caspar de Haan
We leveren een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van bestaand bezit door huizen, gebouwen en complexen te onderhouden en te renoveren. Zodat mensen er graag in wonen en werken. En zodat we een gezonde, leefbare omgeving nalaten aan de volgende generaties.

Charles Feijts Groep
De Charles Feijts Groep is een voorname speler in de toelevering en serviceverlening aan de transportsector in Steden en dorpen in Limburg NL.

Daelzicht
Bij Daelzicht werken we met mensen voor mensen.

DB Schenker
DB Schenker houdt zich bezig met de transport- en logistieke activiteiten van Deutsche Bahn.

Wolters Kluwer
Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridische en fiscale professionals. Wij zorgen voor innovatieve manieren om onze informatie continu beschikbaar en toegankelijk te maken.

itsme
itsme, de grootste zelfstandige groothandel van Nederland, is marktleider in de toelevering van elektrotechnische en mechanische componenten en bijbehorende diensten aan industriële eindgebruikers, (toeleveranciers van) machinebouwers en technische installateurs.

Gamma
Gamma heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Jan Linders
Werken bij Jan Linders, is werken bij de beste super van het zuiden. We zijn een bloeiend bedrijf met 60 supermarkten, een servicekantoor en een distributiecentrum.

Nebim Groep
Nebim Groep richt zich op de transportondernemer in de breedste zin van het woord.

Plieger
Vind je in het vacatureoverzicht op dit moment geen passende functie, maar heb je wel interesse in een Job bij Plieger? Heb je kennis van sanitair, CV, installatiemateriaal en elektra? Stuur dan een open sollicitatie naar ons.

RUBIX
RUBIX levert een compleet assortiment Industrial Supplies en Industrial Up-Time Services.

Steenbergen b.v.
Steenbergen b.v. is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in de 24-uurs distributie van zendingen binnen de Benelux en Europa.

Meditel
Meditel is gespecialiseerd in (preventief) medisch onderzoek. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht.

TMS
Werken bij TMS betekent afwisseling, doorgroeimogelijkheden en collega's die zorgen dat je je snel thuis voelt in jouw nieuwe baan!

Virenze
Virenze is een instelling die ambulante zorg biedt aan kinderen en jeugdigen (KenJ), volwassenen (VWZ) en ouderen (OZ).

Van Enckevort BV
Vind je het leuk om bij Van Enckevort BV te komen werken laat het ons dan weten.

Oerlemans Foods
Oerlemans Foods heeft zich als teler, producent en leverancier gespecialiseerd op

Thissen en Stecher BV.
Thissen en Stecher BV. een internationaal opererende fabrikant en leverancier van uiteenlopende machines en producten.

Warmteservice
Warmteservice verkoopt alle bekende merken CV ketels, radiatoren, vloerverwarming, convectorputten, sanitair tegen vaste lage prijzen.

Wijlhuizen
Bij Wijlhuizen zijn we altijd op zoek naar mensen die mee willen helpen om verder te groeien.


Limburg