Werk zoeken in Limburg

Banen bij bedrijven in Roermond

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Kuppens
Wij voeren grond- , weg- en waterwerken uit als hoofdaannemer of in onderaanneming in de utiliteit- en woningbouw en in civieltechnische en cultuurtechnische werken.

Van Wijnen
Wij weten als geen ander dat mensen een plek tot leven brengen. Dat zie je niet alleen terug in wat we doen, maar ook in wie we zijn. Wij hebben veel te bieden: heel veel afwisseling, nauw contact met klanten, leveranciers en eindgebruikers, aandacht voor langdurige relaties en resultaat. Een onderneming van ondernemingen met 24 locaties in heel Nederland. Waar pas jij?
.
Action
Bij Action komen er elke week miljoenen fans over de vloer. En dat aantal groeit maar door. Dit biedt mooie kansen voor jou, zeker als je wil bijdragen aan ons doel; blije klanten. Daar staan we voor.

BTL
Bij BTL zetten ruim 400 medewerkers zich dagelijks in voor het leefbaar maken van de woon- en werkomgeving. Onze organisatie kenmerkt zich door een prettige werksfeer in een open organisatie.

Donkergroen
Donkergroen, waar het gras groener is. Waar de inspiratie voor het oprapen ligt. Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de groenbranche of wil je een andere draai geven aan je carrière? Misschien is Donkergroen iets voor jou! Wij zoeken regelmatig enthousiaste mensen die van aanpakken en 'groen' houden.

KFC
We willen we een ding en dat is onze gasten vaak de ultieme KFC beleving geven.

Marskramer
Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.

Mourik
Mourik is een veelzijdig bedrijf. We werken voor overheden, industrie en private opdrachtgevers. Mourik is een van de grootste, zelfstandige familieondernemingen die ons land nog telt. En daar zijn we best trots op. Het zegt namelijk iets over het karakter van ons bedrijf.

Praxis
Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland.

Rockwool
Rockwool krijg je de ruimte om het beste uit jezelf te halen en de vrijheid om dat naar eigen inzicht te doen. Sterker nog: dat wordt van je verwacht!

Sijben
Met filialen in Roermond, Eindhoven en Elen/Dilsen (B), mag Sijben Keukens zich de grootste keukenformule van Zuid-Nederland noemen.

Total
Als marketingfiliaal van de Total Groep is er bij TOTAL Nederland regelmatig behoefte aan instroom van nieuwe medewerkers. Op dit deel van de site kunnen geïnteresseerden inzicht krijgen in de Jobs waarvoor nieuwe collega's worden gezocht.

Van Enckevort BV
Dus heb je opleidingen in de branche gevolgd, ervaring en affiniteit met de bouw en vind je het leuk om bij Van Enckevort BV te komen werk

Wonen Limburg
Onze expertise is het ontwikkelen van stimulerende woon- en leefoplossingen, waarin we daadkracht tonen en onze partners uitdagen.

Jan Linders
Werken bij Jan Linders, is werken bij de beste super van het zuiden. We zijn een bloeiend bedrijf met 60 supermarkten, een servicekantoor en een distributiecentrum.

berden
Werken bij Berden betekent werken in een toonaangevend Limburgs familiebedrijf, waarin kwaliteit en service voorop staan. Als medewerker ben je lid van een hecht team en lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van ons bedrijf.


Limburg