Werk zoeken in Limburg

Banen bij bedrijven in Maastricht

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Bastion Hotel
Maastricht

Binnen de Bastion Hotel Groep werken we aan een duurzaam inkoopbeleid waarmee ook de markt gestimuleerd wordt naar een innovatiegerichte.

Crowne Plaza
Maastricht

Bij Crowne Plaza willen we dat onze gasten alles kunnen inzetten, hun doelen bereiken en daarin erkend worden.

DB Schenker
Maastricht

DB Schenker houdt zich bezig met de transport- en logistieke activiteiten van Deutsche Bahn.

Deerns
Maastricht

Werken bij Deerns is werken bij een toonaangevend technisch adviesbureau met een internationale focus. Groot genoeg om op topniveau te kunnen werken en overzichtelijk genoeg om je bij thuis te voelen. Om ons succesvol te blijven onderscheiden zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde medewerkers.

DHL
Maastricht

DHL is wereldwijd marktleider op het gebied van internationale expresdiensten en logistieke diensten. DHL biedt deskundigheid op het gebied van expres- , lucht- en zeevracht, landtransport, contractlogistieke oplossingen en internationale postdiensten.

Gamma
Maastricht

Gamma heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

HEMA
Maastricht

Bij HEMA doen we alles om het dagelijks leven van onze klanten leuker en makkelijker te maken. En we weten heel goed dat als we bij HEMA samen op ons leukst zijn, onze klanten dat ook merken. Zonder te vergeten dat er toch echt werk aan de winkel is, natuurlijk.

Intratuin
Maastricht

Werken bij Intratuin betekent werken in een no nonsens bedrijf met een informele en prettige sfeer; een sfeer om je thuis te voelen. Sfeer die bijdraagt aan blije klanten. Jouw persoonlijkheid excelleert in een omgeving waar service, commercie, kwaliteit en inspiratie hoog in het vaandel staan en waar stilzitten en afwachten niet toe behoren. Met 52 vestigingen is er altijd wel één van de mooiste tuincentra bij jou in de buurt.

Jumbo
Maastricht

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.

Praxis
Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland.


Limburg