Werk zoeken in Limburg

Banen bij bedrijven in Helden

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Gamma
Gamma heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Daelzicht
Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

LVO
LVO is een onderwijsorganisatie met scholen voor voortgezet onderwijs verspreid over heel Limburg

Restaurant Fusion
Restaurant Fusion in Helden is een onderdeel van restaurant Sushimi in Venlo en heeft ook het "all you can eat concept".

PLUS
Werken bij PLUS is werken bij een supermarktorganisatie met een missie. We willen de beste van Nederland zijn. En blijven. Als we samen de schouders eronder zetten, dan gaat het ons zeker lukken.

CleverIT
CleverIT gelooft erin dat ondernemingen veel efficiƫnter en effectiever kunnen zijn. Wij willen het klanten mogelijk maken om hun doelstellingen waar te maken met de juiste oplossingen.

Vollenhoven
Helden

In totaal exploiteert Vollenhoven 18 bemande tankstations, waar 175 medewerkers dagelijks hun uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.


Limburg