Werk zoeken in Limburg

Banen bij bedrijven in Gennep

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Den Bekker
In de banketbakkerij worden niet alleen maar vlaaien gemaakt, maar ook producten zoals eierkoeken, appeltaarten, appelbollen, petit fours en bruidstaarten.

Warmteservice
Warmteservice verkoopt alle bekende merken CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming, convectorputten, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal tegen vaste lage prijzen.

Jola Mode
Op dit moment 38 jaar na oprichting bestaat de organisatie uit 82 winkels die allemaal onder de naam Jola Mode draaien.

Action
Bij Action komen er elke week miljoenen fans over de vloer. En dat aantal groeit maar door. Dit biedt mooie kansen voor jou, zeker als je wil bijdragen aan ons doel; blije klanten. Daar staan we voor.

HEMA
Bij HEMA doen we alles om het dagelijks leven van onze klanten leuker en makkelijker te maken. En we weten heel goed dat als we bij HEMA samen op ons leukst zijn, onze klanten dat ook merken. Zonder te vergeten dat er toch echt werk aan de winkel is, natuurlijk.

Destion
Destion is de woningcorporatie van noordelijk Noord-Limburg.

Pantein
Pantein heeft een breed zorgaanbod in de regio. We bieden zorg en ondersteuning aan huis, in diverse zorgcentra en vanuit het ziekenhuis.

Fitland Groep
De Fitland Groep bestaat uit meer dan 40 sportcentra, meerdere wellnessresorts, hotels, restaurants en evenementencentra.

Jan Linders
Werken bij Jan Linders is werken bij de beste supermarkt van het zuiden. Goed opgeleide medewerkers spelen daarbij een doorslaggevende rol. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze medewerkers. Naast een aangename werkomgeving, bieden we een erkende beroepsopleiding en verschillende trainingsmogelijkheden.

Pelzer
Gennep

Pelzer schoonmaakbedrijf is een echt familiebedrijf dat sinds 1983 actief is in de schoonmaakbranche. Van een glazenwasserij groeide de onderneming uit tot een full-service schoonmaakbedrijf waar anno 2016 circa 140 gedreven medewerkers werkzaam zijn. Meer dan 240 opdrachtgevers maken gebruik van de diensten, ervaringen en gedreven krachten van Pelzer schoonmaakbedrijf.

Spring Kinderopvang
Gennep

Wij zijn Spring. Wie word jij?’ Een gekke vraag misschien, want je bent toch al iemand? Ja, natuurlijk! Wat we ermee bedoelen is dat we bij Spring kinderen helpen zich te ontwikkelen, dat we ze uitdagen hun talenten te ontdekken en het beste uit zichzelf te halen. Om daarmee te kunnen worden wie ze zijn.


Limburg