vacatures Kerkrade

Banen bij bedrijven in Kerkrade


NOVI zorg is een vooruitstrevende en vraaggerichte organisatie die jonge en oudere mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking door middel van zinvolle dagbesteding of ambulante zorg voortdurend ondersteunt.


Gehlen Schols Logistics biedt diverse diensten aan op het niveau en tijdstip dat de verlader en opdrachtgever vraagt.


GAMMA heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.


Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland. Er werken ruim 3.600 medewerkers in totaal 147 winkels. De gemiddelde vloeroppervlakte is 4.100 m2 variĆ«rend van 2000 tot 15.500 m2.  Ben jij enthousiast om het te gaan MAKEN bij Praxis? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.


Gaia ZOO is de eerste dierentuin die volledig in de 21e eeuw is ontworpen en gebouwd.


Een van onze bakkerijen is Bakkersland Kerkrade waar een team van circa 90 gedreven vakmensen garant staat voor de productie van een breed assortiment brood.


Nu, 4 generaties later bakt Voncken brood en banket voor Heerlen en omstreken. Frans en Piroschka Voncken leiden de onderneming vanaf 1993 en hebben naast de hoofdvestiging nog 16 filialen.


Er is altijd iets te doen! En dat al meer dan 130 jaar! Een familieverhaal wat geen enkele andere bouwmarkt kan vertellen! Vijf generaties hebben HORNBACH gemaakt tot wat het nu is: een tempel voor aannemers, doe-het-zelvers en tuinliefhebbers.


Op dit moment 38 jaar na oprichting bestaat de organisatie uit 82 winkels die allemaal onder de naam Jola Mode draaien.


Bo-Rent is ruim 30 jaar de meest ervaren partner voor de verhuur van een zeer ruim assortiment machines voor de professional en de meest ervaren partner voor een auto huren en het huren van bestelbussen en vrachtwagens.


Gehlen Schols Logistics biedt diverse logistieke diensten aan op het niveau en tijdstip dat de verlader en opdrachtgever vraagt. Ons streven is het leveren van de hoogst mogelijk kwaliteit; niet enkel in de directe dienstverlening, maar ook in de ondersteunende activiteiten en in de nazorg.


De Fitland Groep bestaat uit meer dan 40 sportcentra, meerdere wellness resorts, hotels, restaurants en evenementencentra.


Virenze is een instelling die ambulante zorg biedt aan kinderen en jeugdigen (KenJ), volwassenen (VWZ) en ouderen (OZ). Sinds 2003 is Virenze actief en levert nu op 30 locaties zorg in het hele land.


Werken bij Jan Linders is werken bij de beste supermarkt van het zuiden. Goed opgeleide medewerkers spelen daarbij een doorslaggevende rol. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze medewerkers. Naast een aangename werkomgeving, bieden we een erkende beroepsopleiding en verschillende trainingsmogelijkheden.