Banen bij bedrijven in GeleencontactEen link ruilenPersoneel werven

Banen bij bedrijven in Geleen

Bekijk de vacatures van bedrijven

Kaart banen bij bedrijven in Geleen


Op zoek naar een nieuwe of vaste baan? Op deze pagina vind je bedrijven met een vacature-pagina. Daarnaast tonen we de historie van eerder geplaatste vacatures zodat je kunt zien naar wat voor soort banen binnen dat bedrijf aanwezig zijn. Of een vacature nog openstaat zie je op de vacaturepagina van het bedrijf.

Recruiters
Limburg

Hier vindt u binnenkort uitzendbureaus, bureaus voor werving en selectie, detacheerders en Headhunters.

Fluor
Bergen op Zoom
Vacature
historie

Fluor offers jobs and career opportunities in engineering, procurement, fabrication, construction and maintenance around the world.

Visser en SmitVacature
historie

Het hart van Visser en Smit Hanab bonkt voor verbindingen. Pijpleidingen, kabels en boringen.Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie.

DSM
Wij zoeken MBO-ers, net afgestudeerd, met een paar jaar werkervaring.

Mourik
Mourik is een veelzijdig bedrijf. We werken voor overheden, industrie en private opdrachtgevers. Mourik is een van de grootste, zelfstandige familiebedrijven die ons land nog telt. En daar zijn we best trots op. Het zegt namelijk iets over het karakter van ons bedrijf.

SABIC
SABIC is een internationaal petrochemisch bedrijf. Met het Europese hoofdkantoor in Sittard.

Bastion HotelsVacature
historie

Binnen de Bastion Hotel Groep werken we aan een duurzaam inkoopbeleid waarmee ook de markt gestimuleerd wordt naar een innovatiegerichte.

Daelzicht
Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

GammaVacature
historie

Gamma heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

IntratuinVacature
historie

Werken bij Intratuin betekent werken in een no nonsens bedrijf met een informele en prettige sfeer; een sfeer om je thuis te voelen. Sfeer die bijdraagt aan blije klanten. Jouw persoonlijkheid excelleert in een omgeving waar service, commercie, kwaliteit en inspiratie hoog in het vaandel staan en waar stilzitten en afwachten niet toe behoren. Met 52 vestigingen is er altijd wel één van de mooiste tuincentra bij jou in de buurt.

OCI
OCI Nitrogen is in Europa een van de marktleiders in minerale meststoffen. Daarnaast zijn wij wereldwijd de grootste producent van melamine.

Stork
Stork is een technische dienstverlener met een breed aanbod van mechanische en elektrotechnische diensten.

Van Poortvliet
Het familiebedrijf Van Poortvliet is sinds 1959 een begrip op het gebied van vleeswaren, salades en maaltijden voor slagers, versspecialisten en supermarkten.

Virenze
Virenze is een instelling die ambulante zorg biedt aan kinderen en jeugdigen (KenJ), volwassenen (VWZ) en ouderen (OZ).

Jan Linders
Werken bij Jan Linders is werken bij de beste supermarkt van het zuiden. Goed opgeleide medewerkers spelen daarbij een doorslaggevende rol. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze medewerkers. Naast een aangename werkomgeving, bieden we een erkende beroepsopleiding en verschillende trainingsmogelijkheden.

BerdenVacature
historie

Werken bij Berden kan op de afdelingen mode, wonen en slapen of achter de schermen bij bijvoorbeeld de technische dienst, grafische vormgeving of klantenservice. Voor fulltimers, parttimers en weekend- en vakantiehulpen hebben wij regelmatig vacatures. Studenten en scholieren kunnen terecht op bij de informatie over stage bij Berden.

Limburg NL