Banen bij bedrijven in Born


De Charles Feijts Groep is een van de voornaamste spelers in de toelevering en serviceverlening aan de transportsector in Steden en dorpen in Limburg NL.


Een job bij de VDL betekent werken in een hightech omgeving voor verschillende markten zoals de semiconductor industrie, automotive industrie, medische sector, solar, energiemarkt en voedingsmiddelenindustrie. Heb jij net zo’n passie voor techniek als wij? Wil je graag werken in een industriële, internationale omgeving met een informele sfeer? Of je nu een LBO, (V)MBO, HBO of WO opleiding hebt gevolgd, VDL heeft altijd wel een passende baan.


Daelzicht is een zorgorganisatie met een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking


Vos Cargo Logistics' core activity is to distribute packed goods in Full Truck Loads (FTLs) by road or by intermodal solutions.


Opgericht in 1930 als eenmansbedrijf is Koopman Logistics Group vandaag een van de grotere transport- en logistieke bedrijven in Nederland.

Jobs in Born Werken in Born

Gewijzigd: 09-10-2019