Werk zoeken in Groningen

Banen bij bedrijven in Veendam

Kaart banen bij bedrijven in Groningen Personeel werven


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Visser en Smit
Het hart van Visser en Smit Hanab bonkt voor verbindingen. Pijpleidingen, kabels en boringen.Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en (petro)chemie.

Acantus
Acantus Groep is met ruim 13.000 woningen en zo'n 250 medewerkers een van de grotere woningcorporaties in Noord-Nederland.In alles wat we doen staan onze klanten centraal.

Kuipers
Welkom bij Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel B.V. de zelfstandige groothandelaar in bouwmaterialen, houtwaren, afbouwproducten, gevelstenen, dakpannen en prefab beton.

C&A
Mode voor jong en oud. C&A Mode die voor elke gelegenheid en voor ieder type de juiste kleding heeft.

Sita
SITA is specialist op het gebied van betrouwbaar en duurzaam afvalmanagement. Dit betekent dat wij alles in huis hebben voor de inzameling en het transport van diverse afvalsoorten.

Schoonmaakkracht
Schoonmaakkracht zit in de eerste plaats in onze mensen. Zij zijn de basis van ons succes, de professionaliteit en de expertise van Asito. Iedere nieuwe medewerker binnen Asito krijgt van ons een vakopleiding, want schoonmaken is een vak.

Gamma
Gamma heeft een open en heldere bedrijfsstructuur en de GAMMA-bouwmarkten bieden flinke uitdagingen en ontplooiingsmogelijkheden. Om je daarin te ondersteunen biedt GAMMA je een goed inwerktraject en prima opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

GP Groot
GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

GVT GROUP OF LOGISTICS
Heb jij Passion for Logistics en wil je werken bij een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland? Dan is een baan bij een van de ondernemingen binnen GVT Group of Logistics voor jou de juiste keuze!

Nijwa Groep
Nijwa Groep is hoofddealer van Volvo bedrijfswagens in het noorden en oosten van Nederland.


Groningen