Werk zoeken in Groningen

Banen bij bedrijven in Haren

Kaart banen bij bedrijven in Groningen Personeel werven


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

De Rietgans
De Rietschans is een gastvrij en verrassend veelzijdig horecabedrijf aan het Paterswoldse meer waar alles bespreekbaar is en dat toegankelijk is voor iedereen.

Postillion
Wat kan je van Postillion verwachten? Postillion Hotels Nederland is een levendige keten met veel ambitie en de belangrijkste factor daarbij zijn onze medewerkers! Zij dragen immers Postillion uit naar onze gasten. Vind je Plezier in je werk belangrijk, ben je Ondernemend en ga je voor Resultaat? Dan moedigen we jou aan om samen met Postillion Hotels mee te groeien!

Holtz Vloeren
Holtz vloeren import BV importeert houten vloeren. Dit zijn voornamelijk multi planken en eiken houten vloerdelen en uiteraard parket.

Icare
Dagelijks verplegen en verzorgen we tienduizenden mensen van jong tot oud, zowel bij hen thuis als in de verpleeg- en verzorgingshuizen. Met onze hulp kunnen de mensen zelfstandig thuis blijven wonen of zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in de huizen

Mitra
Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft.

Lentis
Lentis staat voor geestelijke gezondheidszorg.


Groningen