Werk zoeken in Groningen

Banen bij bedrijven in Groningen Stad

Kaart banen bij bedrijven in Groningen Personeel werven


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Suiker Unie
Alle functies bij Suiker Unie kenmerken zich door veelzijdigheid en een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

Van Wijnen
Wij weten als geen ander dat mensen een plek tot leven brengen. Dat zie je niet alleen terug in wat we doen, maar ook in wie we zijn.

Zinkunie
Breda

Zinkunie is marktleider wat betreft het leveren en fabriceren van zinken, koperen, RVS. en loden artikelen.

Visschedijk
Visschedijk is een landelijk opererende organisatie voor schoonmaak- cateringdiensten met een sterk regionaal karakter. Als onderdeel van de ATALIAN Group biedt Visschedijk een breed scala aan facilitaire diensten aan.

Koninklijke Oosterhof Holman
In ruim een eeuw tijd is Koninklijke Oosterhof Holman uitgegroeid tot een complete speler in de veelzijdige markt van de grond- , weg- , waterbouw en de milieutechniek.

Donkergroen
Donkergroen, waar het gras groener is. Waar de inspiratie voor het oprapen ligt. Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de groenbranche of wil je een andere draai geven aan je carrière? Misschien is Donkergroen iets voor jou! Wij zoeken regelmatig enthousiaste mensen die van aanpakken en 'groen' houden.

Makro
Makro biedt een wereld aan goede carrièremogelijkheden. Ook voor werken bij Makro geldt: we bieden alle mogelijkheden onder een dak. Bijzonder zijn de enorme veelzijdigheid van het bedrijf en de manier waarop we werken. Wat je ook doet bij Makro: je bent een partner van ondernemend Nederland.

Mennens groep
De Mennens Groep is dé specialist op het gebied van staalkabel, hijs- en hefmiddelen en valbeveiliging.

Office Centre
Hier ontdek je hoeveel carrièremogelijkheden er bij Office Centre zijn. Als je deel wilt gaan uitmaken van ons team, gebruik je eenvoudig de zoekfunctie. En het duurt vast niet lang voordat ook jij meer mogelijk maakt, niet alleen voor onze klanten maar voor je eigen carrière.

Wasco
Welkom bij Wasco. Dé meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip.

Sikkes
Ben je lekker creatief, en vind je het leuk om met stoffen te werken? Vind je het leuk om in een winkel klanten te helpen en te adviseren? Solliciteer bij Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen!

DNV GL
De drijfveer van DNV GL is het waarborgen van leven, eigendommen en het milieu. Vanuit deze doelstelling helpt zij organisaties de veiligheid en duurzaamheid van hun bedrijfsvoering te verbeteren.


Groningen