Banen bij bedrijven in Scheemda


Al meer dan 35 jaar verzorgt Virol Recycling Groep het inzamelen, afvoeren en verwerken van allerlei soorten afval. Het zusterbedrijf REISSWOLF is gespecialiseerd in de vernietiging van vertrouwelijk papier en digitale datadragers en de beveiligde opslag van archieven.


Wij behoren in Nederland tot de top 3 van de retailmarkt in huishoud- en speelgoedartikelen. Enthousiaste mensen werken samen aan het succes en de groei van Marskramer.


De gemeenteraad van Scheemda vergadert meestal op de woensdag in de vierde week van de maand om 20.00 uur. Alle raadsvergaderingen zijn openbaar. Als u dat wilt, kunt u daar bij zijn. De gemeenteraad heeft daarom regelmatig enkele inwoners speciaal uitgenodigd om bij de raadsvergadering aanwezig te zijn.


Dagelijks verplegen en verzorgen we tienduizenden mensen van jong tot oud, zowel bij hen thuis als in de verpleeg- en verzorgingshuizen. Met onze hulp kunnen de mensen zelfstandig thuis blijven wonen of zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in de huizen


GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

Vacatures Scheemda - Werk zoeken in Scheemda

Gewijzigd: 09-10-2019