Werken in Groningen Stad


Alle functies bij Suiker Unie kenmerken zich door veelzijdigheid en een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.


Wij weten als geen ander dat mensen een plek tot leven brengen. Dat zie je niet alleen terug in wat we doen, maar ook in wie we zijn.


Visschedijk is een landelijk opererende organisatie voor schoonmaak- cateringdiensten met een sterk regionaal karakter. Als onderdeel van de ATALIAN Group biedt Visschedijk een breed scala aan facilitaire diensten aan.


In ruim een eeuw tijd is Koninklijke Oosterhof Holman uitgegroeid tot een complete speler in de veelzijdige markt van de grond- , weg- , waterbouw en de milieutechniek.


Donkergroen, waar het gras groener is. Waar de inspiratie voor het oprapen ligt. Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de groenbranche of wil je een andere draai geven aan je carrière? Misschien is Donkergroen iets voor jou! Wij zoeken regelmatig enthousiaste mensen die van aanpakken en 'groen' houden.


Makro biedt een wereld aan goede carrièremogelijkheden. Ook voor werken bij Makro geldt: we bieden alle mogelijkheden onder een dak. Bijzonder zijn de enorme veelzijdigheid van het bedrijf en de manier waarop we werken. Wat je ook doet bij Makro: je bent een partner van ondernemend Nederland.


Hier ontdek je hoeveel carrièremogelijkheden er bij Staples zijn. Als je deel wilt gaan uitmaken van ons team, gebruik je eenvoudig de zoekfunctie. En het duurt vast niet lang voordat ook jij meer mogelijk maakt, niet alleen voor onze klanten maar voor je eigen carrière.


Welkom bij Wasco. Dé meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Wasco bestaat uit meer dan 30 vestigingen, drie grote distributiecentra en een uitgebreide webshop waarmee wij dag en nacht in de buurt zijn om onze klanten te voorzien van de beste producten en diensten.


Ben je lekker creatief, en vind je het leuk om met stoffen te werken? Vind je het leuk om in een winkel klanten te helpen en te adviseren? Solliciteer bij Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen!

Vacatures Groningen Stad - Werk zoeken in Groningen StadGewijzigd: 09-10-2019