Werk zoeken in Gelderland

Banen bij bedrijven in Nijmegen

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina. Tevens vind je hier bureaus die je aan een baan kunnen helpen.

Perfetti
Waar je ook bent, wat je ook doet, bij ons krijg je alle kans je talenten te gebruiken en verder te ontwikkelen. Perfetti Van Melle biedt enthousiaste mensen mooie uitdagingen op allerlei niveaus en op verschillende locaties in Nederland en daarbuiten

VOC
jarenlang hebben we ervaring opgedaan als onderhoudsbedrijf voor een van de grootste woningcorporaties in Nederland: Portaal. In 2002 zijn we verzelfstandigd en verder gegaan onder de naam Vastgoed Onderhoud Centrale (VOC). Op dit moment hebben we meer dan tweehonderd werknemers.

Antenna
Stichting Antenna is een organisatie die sinds 1986 maatschappelijke organisaties ondersteunt en begeleidt bij ICT toepassingen.

BAS Groep
BAS Groep is een centraal aanspreekpunt voor de vervoerder waar het gaat om transportmaterieel en alle aanverwante diensten.

BliXem
In BliXem Eetcafé komt u om te genieten. Wij hebben geregeld Jobs voor vier verschillende groepen: medewerkers, begeleiders, stagiaires en vrijwilligers.

CWZ
Het CWZ is een modern, algemeen ziekenhuis voor de regio met 653 bedden en 28 medisch specialismen.

DELA
DELA is een coöperatie; wij hebben ruim drie miljoen leden.

Elis
Nijmegen

Elis is een vooraanstaande organisatie op het gebied van textielservices, hygiëne-oplossingen en diverse andere huur met onderhoudsservices.

Sligro
Sligro Food Group kent naast een marktconform salaris aantrekkelijke aanvullende regelingen waaronder collectieve verzekeringen en een eigentijdse pensioenregeling. Er zijn diverse professionele opleidingen en programma’s met continu interne talentscouting en ontwikkelingsmogelijkheden.

Alewijnse
We ontwerpen, leveren en integreren elektrotechnische systemen en leveren daarmee totaaloplossingen.

Heinz Company
Heinz Company is een van de grotere voedingsmiddelenconcerns ter wereld.

KlokBouw
KlokBouw is een vooraanstaande organisatie dat vernieuwing en innovatie opzoekt voor maximale kwaliteit tegen scherpe concurrerende prijzen.

Koskamp
Familiebedrijf Koskamp is een toonaangevende groothandel in onderdelen voor de autobranche. Wij streven voortdurend naar een duurzame en succesvolle relatie met onze klanten.

Kwantum
Kwantum is een moderne, steeds hard groeiend woon discounter met een groot aantal vestigingen in Nederland ë.

KwikFit
KwikFit, de nummer 1 in service en techniek. Wij garanderen een prettige werksfeer bij de beste garage van Nederland. We willen winnen en aan de top blijven. Daarom zijn we altijd op zoek naar toptalenten die vooruitlopen op ontwikkelingen, die oplossingsgericht zijn en die willen doorgroeien.

Mastermate
Jezelf willen ontwikkelen is een voorwaarde om bij Mastermate te werken. Dat kan op diverse gebieden en op verschillende manieren.

Meditel
Meditel is gespecialiseerd in (preventief) medisch onderzoek. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht.

Micodo Transport
Door het uitbesteden van alle logistieke activiteiten aan Micodo Transport kan de klant zich geheel richten op zijn/haar core-business

Office Centre
Hier ontdek je hoeveel carrièremogelijkheden er bij Office Centre zijn. Als je deel wilt gaan uitmaken van ons team, gebruik je eenvoudig de zoekfunctie. En het duurt vast niet lang voordat ook jij meer mogelijk maakt, niet alleen voor onze klanten maar voor je eigen carrière.

Van Grunsven Groep
Onze medewerkers zijn onze kracht en maken wie we zijn. De van Grunsven Groep is een middelgrote organisatie met 150 eigen werknemers en wordt gevormd door een drietal ondernemingen:

Wasco
Welkom bij Wasco. Dé meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Wasco bestaat uit meer dan 30 vestigingen, drie grote distributiecentra en een uitgebreide webshop waarmee wij dag en nacht in de buurt zijn om onze klanten te voorzien van de beste producten en diensten.

Welten
Welten is toonaangevend partner op het gebied van capaciteit, opleiding en financieel klantcontact voor professionals en financiële instellingen.

Van der Valk
Voor het runnen van hotels en restaurants is veel expertise nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers bij wie gastvrijheid in de genen zit. Wil jij graag bij ons familiebedrijf aan de slag? Laat van je horen.


Gelderland