Werk zoeken in Gelderland

Banen bij bedrijven in Ede

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina. Tevens vind je hier bureaus die je aan een baan kunnen helpen.

Van Voskuilen
Bij Van Voskuilen Woudenberg B.V. staat de mens centraal. Respect voor de ander en jezelf is een van de belangrijkste kernwaarden binnen onze organisatie. Wil jij jouw talenten en kwaliteiten optimaal benutten? Kom dan werken bij Van Voskuilen Woudenberg B.V.! Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid om hun talenten en kwaliteiten goed te ontwikkelen, en dit alles op een manier die bij jou past.

Elis
Ede

Elis is een vooraanstaande organisatie op het gebied van textielservices, hygiëne-oplossingen en diverse andere huur met onderhoudsservices.

Opella
Wil jij werken bij Opella? Wij zijn een vakkundige en vernieuwende zorgdienstverlener op de zuidelijke Veluwe. Bij ons krijg je de ruimte om vanuit jouw professie te doen wat écht nodig is voor onze klanten.

Herbergier
In een Herbergier wonen mensen met dementie. Ze doen hele gewone dagelijkse dingen zoals een ommetje maken, genieten van mooie muziek of heerlijk even luieren op de bank. Zelfstandig wonen lukt niet meer, maar in een Herbergier letten we vooral op wat de gasten allemaal nog wél kunnen.

Kanters
Kanters is een sterk groeiende organisatie. Onze disciplines Riool, Infra en Cultuur.

Office Centre
Hier ontdek je hoeveel carrièremogelijkheden er bij Office Centre zijn. Als je deel wilt gaan uitmaken van ons team, gebruik je eenvoudig de zoekfunctie. En het duurt vast niet lang voordat ook jij meer mogelijk maakt, niet alleen voor onze klanten maar voor je eigen carrière.

Scapino
Scapino is een prachtig Nederlands bedrijf. Een sterk merk dat staat voor een goede kwaliteit schoenen, kleding en sportartikelen. Tegen een aantrekkelijke prijs. We verrassen onze klanten telkens weer met onze complete, tikje brutale collectie. Voor elk moment en iedere gelegenheid biedt Scapino een keus.

Van Grootheest BV
Bouwbedrijf Van Grootheest BV is een zelfstandig familiebedrijf dat wordt gekenmerkt door een platte, informele organisatiestructuur.

Bouwmaat
Bouwmaat is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor professionals in de bouw. Onze klanten zijn actief in herstel, renovatie en onderhoud.

TMS
Werken bij TMS betekent afwisseling, doorgroeimogelijkheden en collega's die zorgen dat je je snel thuis voelt in jouw nieuwe baan!

Isero
Wat je functie in onze organisatie ook is, je staat er nooit alleen voor. Vanaf de eerste dag is jouw aanspreekpunt je vaste mentor.

ReeHorst
ReeHorst is een multifunctionele locatie en heeft alles onder een dak! Met een schitterend 4-sterren Hotel, Live Cooking Restaurant Valentino, Brasserie en 39 prachtig vernieuwde zalen voor congressen, vergaderingen, trainingen en events!


Gelderland