Werk zoeken in Gelderland

Banen bij bedrijven in Boven-Leeuwen

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina. Tevens vind je hier bureaus die je aan een baan kunnen helpen.

De Ruiter BV
Aannemers- , sloop- en containerverhuurbedrijf De Ruiter B.V. is een op zijn gebied veelzijdig en gespecialiseerd bedrijf. Een zeer gemotiveerd team met jarenlange ervaring zet zich volledig in voor het uitvoeren van zowel grote als kleine objecten, met als specialisatie sloopwerken en het recyclen van bouw- en sloopafval.

Vonk
Service Vonk Groep is al ruim dertig jaar actief vanuit Boven Leeuwen in de Gelderse gemeente West Maas en Waal en is gespecialiseerd in onderhoud en service aan kleine tot zeer grote CV-ketels en stookinstallaties

Willems
Wij zijn actief met de verkoop, engineering, productie, montage en service van de productgroepen staal, roestvaststaal, aluminium, windverband en kraanbanen. Kenmerkend hierbij is de flexibele en creatieve wijze waarmee op de wensen van de klant wordt ingespeeld. Eigen engineers komen met verrassende technische oplossingen, die vervolgens in de eigen constructieafdeling worden geproduceerd.


Gelderland