Werk zoeken in Friesland

Banen bij bedrijven in Sneek


Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan bij een bedrijf in Sneek?

Friso
Friso Civiel is een middelgroot aannemingsbedrijf en is specialist in civiele beton- en industriebouw, kunstwerken en constructies. Al 80 jaar werkt Friso Civiel aan spraakmakende projecten op het gebied van water, wegen, spoor en industrie. Sinds 1990 is Friso Civiel b.v. als zelfstandige werkmaatschappij onderdeel van Friso Bouwgroep b.v.

De Waard
De Waard - Met 2 werkmaatschappijen zijn wij actief op het gebied van Grond- , Weg- en Waterbouw en Transport en Overslag

RCN
Ieder jaar zijn we voor al onze parken in Nederland en Frankrijk op zoek naar fulltime en parttime seizoen- en vakantiemedewerkers en stagiaires om het de gasten op onze kampeer- en bungalowterreinen naar de zin te maken. "Werken met vakantiegevoel" is de slogan, want ook al is het druk, het is vooral heel gezellig en je ontmoet veel leeftijdgenoten.

Antonius
Antonius Zorggroep - Het is fijn om langer thuis te kunnen wonen of eerder uit het ziekenhuis naar huis te kunnen gaan.

De Blaauw
Graag willen wij u hier informeren over onze organisatie.

C&A
Heb je een passie voor fashion en retail, voel jij je thuis in een dynamische, commerciële omgeving waarin alles draait om de klant? Dan ben jij bij C&A Nederland op je plek!

Conelgro
Conelgro staat voor 19 regionale groothandelsvestigingen met elektrotechnische materialen.

Donker Groen
Donker Groen waar het gras groener is. Waar de inspiratie voor het oprapen ligt.

De Waard
Met 2 werkmaatschappijen is De Waard actief op het gebied van Grond- , Weg- en Waterbouw en Transport en Overslag.

Friso Bouwgroep
Vakmanschap, veelzijdigheid en service, dat is waar het bij Friso Bouwgroep om draait.

Sikkes
Ben je lekker creatief, en vind je het leuk om met stoffen te werken? Vind je het leuk om in een winkel klanten te helpen en te adviseren? Kijk dan of hiernaast een leuke vacature of stage voor je staat, en solliciteer bij Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen!

Kinderwoud
Kinderwoud heeft een gevarieerd aanbod van kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van nul tot en met twaalf jaar.

Optisport
Optisport is een gastgericht en modern bedrijf, waar medewerkers hun talenten inzetten en ontwikkelen. Bij Optisport heb je ruim 2000 collega’s die werken bij zwembaden, ijsbanen, fitnessaccommodaties en andere sport- en leisurecentra door heel Nederland en België.

Privateer
Privateer Yachts 'Built to Travel' voor een ervaren watersport publiek.

Ropes
Ropes is producent en leverancier van hoogwaardige kunststoftrossen voor de beroepsvaart.

Scapino
Scapino is een prachtig Nederlands bedrijf. Een sterk merk dat staat voor een goede kwaliteit schoenen, kleding en sportartikelen. Tegen een aantrekkelijke prijs. We verrassen onze klanten telkens weer met onze complete, tikje brutale collectie. Voor elk moment en iedere gelegenheid biedt Scapino een keus.


Friesland