Werk zoeken in Friesland

Banen bij bedrijven in Gorredijk

Op zoek naar werk voor een tijdelijke of vaste baan? Op deze pagina vind je ondernemingen met een vacaturepagina.

Albert Heijn
Iedere dag vijf miljoen gevulde bordjes; dat is de impact van Albert Heijn op Nederland. Door onze klanten iedere dag te voorzien van de beste en gezondste producten met een uitstekende service, bieden wij alle ingrediënten voor een beter leven voor iedereen. Dit doen we met 900 winkels en vijf distributiecentra.


Baarsma
Als medewerker van Baarsma Wine Group maak je deel uit van een zeer gemotiveerd team met goede arbeidsvoorwaarden


Blokker
Bij Blokker werken ruim 6000 medewerkers aan hetzelfde resultaat: mooie winkels met een goed assortiment waar onze klanten prettig geholpen worden.


Kruidvat
Kruidvat, de grootste en succesvolste drogisterijketen van Nederland, met ruim 750 filialen


Poiesz
Bij Poiesz Supermarkten B.V werken ruim 4800 medewerkers die zich voor 100% inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die willen bijdragen aan het succes van de organisatie.


Rinsma Fashion
Rinsma Fashion is een plek vol inspiratie, waar je eindeloos kunt rondkijken en uitproberen, om daarna op je gemak een keuze te maken.


Romein Beton
Werken bij Romein Beton betekent dat jij bijdraagt aan de totstandkoming van in het oog springende en functionele projecten in prefab beton


ThermoNoord
ThermoNoord is een technische groothandel, gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwater techniek, klimaattechniek en airconditioning.


Van Wijnen
Wij weten als geen ander dat mensen een plek tot leven brengen. Dat zie je niet alleen terug in wat we doen, maar ook in wie we zijn. Wij hebben veel te bieden: heel veel afwisseling, nauw contact met klanten, leveranciers en eindgebruikers, aandacht voor langdurige relaties en resultaat. Een onderneming van ondernemingen met 24 locaties in heel Nederland. Waar pas jij?.


Welkom
Bij Welkom werken ongeveer 100 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bolsward.Friesland